2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ما بریم عکس بگیریم؟!!😐😂

گفتم شاید واستون جذاب باشه خیلی قالب زیاده به منم کمک میشه که کدوم‌طرح بیشتر میپسنده مشتری مرسی عزیزم منکه مجبورت نکردم 🌹🌹🌹

یا خدا چقدرم سخت و وقت گیره

خوشمزه س؟

خیلی وقت گیره که!

ببین نمیدونم شما عکس هاشو بذار تا بگم کدوم قشنگه

هرجای دنیایی دلم اونجاست. من کعبه مو دور تو میسازم. من پشت کردم به همه دنیا. تا رو به تو سجاده بندازم❤️  ❤️
یا خدا چقدرم سخت و وقت گیرهخوشمزه س؟خیلی وقت گیره که!ببین نمیدونم شما عکس هاشو بذار تا بگم کدوم قشنگ ...

داخل ۲روز باید درستش کنی چون باید لایه های داخلش تو یخچال اول ببنده بعد که قالب کیری کردی هم بزاری تا فرم‌بگیره نه بابا منم همین فکرو میکردم‌که سخته ولی خیلی راحته من با بار اول یکیشو درست کردم خیلی خوب شد خیلی خوب یاد داده  

داخل ۲روز باید درستش کنی چون باید لایه های داخلش تو یخچال اول ببنده بعد که قالب کیری کردی هم بزاری ت ...

آفرین به اراده ت.بعد قیمت فروشش چند هست؟

هرجای دنیایی دلم اونجاست. من کعبه مو دور تو میسازم. من پشت کردم به همه دنیا. تا رو به تو سجاده بندازم❤️  ❤️
آنترومه بزن تو گوگل میاره سایت گلوریوس دیشز کامل توضیح داده عکس همه لایه ها هم‌گذاشته

آموزش درست کردنش را بم میدی؟!

آموزش درست کردنش را بم میدی؟!

نمیشه که من خودم خریدم دورشو کار درستی نیست آموزشو پخش کنم اگه دوست داری باید بری آموزششو بخری توهم سایت گلوریوس دیشز بزن یا آنترومه بزن برو بخر دوره هاشونو