2777
2789

از اولش که بخام بگم

یکی از دوستام به اسم فاطمه یکی از رفیق های دوست پسرش رو به من معرفی کرد و ما با هم رفتیم تو رابطه

حالا دوستم میگه که قبل از اینکه با تو بیاد تو رابطه تو پیج من میگشته و دختر ها رو انتخاب میکرده و میفرشتاده واسه فاطمه و میگفته این رو برای من جور کن

یکی از دوستام که من به شدت روش حساسم هم جز اون کسایی بود که دوس پسرم انتخاب کرده

حس میکنم بزرگ ترین نارو زندگیم رو خوردم

میخام این موضوع رو به روی دوست پسرم بیارم نمیدونم چه جوری؟

چند بار این تاپیک رو زدم تو رو خدا بیایید راهنمایی کنید 

کاربری دست دونفره

دوستت چرا همون اول اینو بهت نگفته؟! 

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱.......به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 نه فارسم، نه کوردم، نه تورکم، نه لرم، نه بلوچم و نه عربم؛ من ایـــرانی ام، ایـــرانی ،من فرزند کوروش بزرگم 🫶 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تف ب دوستت

😘😘😘🤍🤍🤍بخند قربونت برم 😂😂😂♥️♥️♥️ژوووووون 😁😁😁ژیگرمی🤪🤪🤪😑😑😑😑😑😑😑چیه میخوام یکم بچه باشم مشکلی داری؟                  تو خیلی باارزشی  من قدرتو میدونم دوستت دارم           یادت باشه همیشه یکی تو آسمونها تورو نگاه میکنه     اون دوستت داره عاشقته مراقبته     من تو هیچکدوممون تنها نیستیم  ما خدارو داریم      هر شب تو فکرتم   اونیکه واقعی دوستم داشت خدام بود      به هیچکس جز خدا محتاج نباش  یادت باشه از کجا اومدی و کجا خواهی رفت 🤚 خوبه خوشحال شدم باعث خندت شدم 😑😂بوس بای

اون واسه گذشته اش بوده اشتباه نکن به روش نیار ازاین به بعد هواستو جمع کن

هییییچ آقایی توی تاپیک های من شرکت نکنه، نظر هم نده،در خواست دوستی هم نده ،بدونید از آقایون نینیسایتی حالم بهم میخوره🤮

به نظرم بیشتر از دوست خودت باید ناراحت بشی تا اون پسره، چون قبلش که بهت تعهدی نداشته 

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱.......به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 نه فارسم، نه کوردم، نه تورکم، نه لرم، نه بلوچم و نه عربم؛ من ایـــرانی ام، ایـــرانی ،من فرزند کوروش بزرگم 🫶 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇