2777
2789
روی شخصیت و ثروت درونی یک مرد ، روی بلوغ و مردانگیش، سختگیرم.امور ظاهری ی حد متوسط برام کافیه، ولی ش ...

یعنی واقعا میگم خوشبخته کسی که با شما ازدواج می‌کنه با طرز فکرتون  ایول 

مرد 

یعنی واقعا میگم خوشبخته کسی که با شما ازدواج می‌کنه با طرز فکرتون ایول

متشکرم، لطف دارین.

البته خودمم باهاتون موافقم🤭 اصن بهش حسودیم میشه بعضی وقتا😅

تا ابد و یک روز دیگر هم ، داشتن "اصالت و اخلاق" برای آدمی دمده نمیشه☕/ واقع بین و حقیقت گرا/ نه طرفدار حقوق زنانم و نه طرفدار حقوق مردان، فقط طرفدار سرسخت عدالتم😊

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه هم مشخصه با شعورین هم با شخصیت امروزا بیشتر دنبال مادیاتن

شما لطف دارین، شما هم مودب و متین و برازنده هستین.

راستش مادیات مهم هست تا ی حدی، اما جای غنای درون رو نمیتونه بگیره، ازدواجی ک دوطرف ب بلوغ عقلی و تعهد و مسئولیت پذیری نرسیدن غالبا با شکست مواجه میشه، و اون حس ناب همدم داشتن رو نمیشه احساس کرد‌، اصطلاحا ازدواج باید برکت داشته باشه، مخصوصا برای رشد و ارتقای انسان

تا ابد و یک روز دیگر هم ، داشتن "اصالت و اخلاق" برای آدمی دمده نمیشه☕/ واقع بین و حقیقت گرا/ نه طرفدار حقوق زنانم و نه طرفدار حقوق مردان، فقط طرفدار سرسخت عدالتم😊

اره می‌بخشی میپرسم چن تا خواهر برادرین

لا خواهر 

only two brothers

فسقل خانواده هستم😎🤭

اونا هم مدرک شون بالاست

اونا لیسانس ادبیات انگلیسی دارن و در شرکت پتروشیمی مشغول ب کارن.

حدس میزدم خانومی مثل شما حتما برادر یا خواهرش مدارک‌ بالا دارن

ممنونم.

منم همچین نظری نسبت ب شما دارم.

شما چی ؟ 

یه برادر دیگه دارم کارمنده

خدا حفظشون کنه، سر هر دوتون سلامت

ممنون لطف دارین بیشتر اوقات تنهایی چیکارا میکنین

الان ک درگیر درسمم، ولی روانشناسی رو دوس دارم و ب مطالعه روانشناسی میپردازم، یا کتابهایی ک در زمینه رشد فردی هستن، یا حیطه روابط عاطفی،بعضی وقتام ورزش ، ولی الان بیشتر تمرکزم روی کنکوره، وقت فعالیت جانبی ندارم چندان