2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گِره ی تنهایی هر کسی فقط به دست دلِ خودش باز میشه....اینکه فکر کنیم با کسی دیگه ای خوشبخت و خوشحال تر خواهیم بود فقط یک فکره چون شادی و خوشبختی درون خودتونه...

مطالب تاپیک ها در کانال تلگرام:  cheraghdell@

با دو شغله بودنم

باشگاه میرم مرتب

و سفر کردن

همین چیزا تا اروم شم

چون از بعد از خیانت دوست دخترم نتونستم دیکه برم تو رابطه ترسیدم

آقا هستم - به یاد مادرم ، فرشته ای زخمی که پر کشید / خانم های محترم هیچ درخواستی از سوی بنده به هیج خانمی در این سایت داده نمیشه اگر ارسال شد ، اسکرین و گزارش بزنید / 💙Sمادرم

نمیشه حس تنهایی و با سرگرمی پر کرد زتدگی مشترک حسی هست که همه دوست دارن تجربه کنن چه پسر چه دختر 

وقتی جواب استارتر یه تاپیک و میدم تو خودتو نخود اش نکن جواب نده چون گ و ه خوریش به تو نیومده حالا هر چی دوست داری منو ریپ بزن جواب و تایپ کن من اسم کاربری تو تو اعلاناتم ببینم نخونده پیامت و حذف میکنم حالا هری رد کارت باباااا 

تو این وضعیت اقتصادی همش سرکاریم بعدشم میایم خونه حاشیه ها و مسائل کاری هم میاد باهامون خونه تا جواب زنگ ها رو بدی و غیره کمی وقت بمونه که اونم میام سر وقت گوشیم و مجازی .  ولی خیلی دوست دارم مثل گذشته وقت کتاب خوندن و فیلم و کافه رفتن داشته باشم که ندارم . تنهایی رو هم دیگه کلا دوست دارم فقط با خانوادم وقت بگذرونم حتی دوست هم برام بی معنی شده فقط خانواده برام ارزشمند شده 

دیکه عادت کردیم 😂

من از تبار کوروشم* آزاده ای پر شورشم *پیکان تیر آرشم *خون رگ سیاوشم*من کاوه آهنگرم* تاب ستم نیاورم     از چرم پرچم ساختم* تا بر ستمگر تاختم*از غرب از ماد آمدم *از گلشن داد آمدم *ارژنگ پاک مادیم*من پارتیم اشکانیم* من شیر مرد پارسیم*موج خلیج پارسیم *اوج توان داورم* از شاه بیت خاورم* اعجاز نظم طوسیم* شاهنامه ی فردوسیم* آن روز ایران را ببین * برتر ز روم و مصر و چین* بسر شود این خاریم *زیرا که آریایی ام*معنی واژه " ایران " سرزمین آزادگان است . فردوسی در شاهنامه در باره خوی آزادگان ( ایرانیان ) چنین می سراید :تو با دشمن ار خوب گفتی رواست / از آزادگان خوب گفتن سزاست."ایران "یعنی سرزمین آریایی ها برگرفته از کلمه آریا یعنی نجیب و شریف.🧚‍♀️

هیچوقت نتونستم مجرد بودن آقایون را در سنین بالا هضم کنم، توی فرهنگ ما آقایون انتخابگر هستن برعکس دخترا، چطوری نتونستید از بین اینهمه دختر یکی را انتخاب کنید؟!

.                                                                  
چرا

کاملا پره.

امروز برا اینکه  کارام تو هم نپیچیه پنج و نیم صب بیدار شدم شش از خونه زدم بیرون تا 7شب  فقط سه تا نیم ساعت خالی بودم 

یکی از مهمترین ویژگی های آدمای   (*  امن *) اینه که دیگران نسبت به کلام و عمل   او  ((* نگران * )) نیستند