2777
2789

چرا عمل نمیکنید ؟؟؟ 

آیا فقط بخاطر هزینه ش ؟؟ 

یا کسی هم هست که کلا بگه با همین بینی و چهره ی خودم اوکی هستم ؟؟؟ 

خب میزی بیرون عملی ها رو می‌بینید احساس کمبود نمیکنید ؟؟؟ 

یا جایی می‌رسد ممکنه بخاطر بینی عمل نشده ،تحویلتون نگیرن 

اونوقت چی ؟؟؟؟؟

بوی نم بارون 😍🌧️☔

بینیم معمولیه، چهرم رو بسی دوست دارم و دلم نمیخواد غیر طبیعی باشه، همیشه هم تو حسابم اندازه ی عمل بینی پول هست اما خرج کارای مهم تری میکنم 

زنانی که کتاب می‌ خوانند برای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند، زیرا آنها با مطالعه می‌ توانند دنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند!!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بینی شیک تاحالا نشنیده بودم. یه خرده چیز عجیبیه که اعضای بدن بخوان شیک باشن.

انتخاب من این بوده که بینیم رو عمل نکنم و انتخاب بغل دستیم این بوده که عمل کنه. چرا انتخاب بقیه باید به من کمبود بده؟

همه چهره‌ها دارن با دماغ سر بالا و ابروی میکرو و لیفت و ژل شبیه هم میشن. در تصنع زیبایی نیست.

https://t.me/zhaazh_khaa  کانال تلگرامم⁦✍🏻⁩ «مرد را انسان معنی می‌کنند و زن را مونث؛ و هرگاه زنی مثل انسان‌ها رفتار کند، می‌گویند از مذکر تقلید کرده است.» سیمون دوبووار♀️=♂️پاترهد🧙🏻فدایی قلم به دست یعقوب لیث صفاری، حکیم ابوالقاسم فردوسی، علامه دهخدا و دکتر معین📝«بزار» نه و «بذار» (عکسا رو میگم)❌ مرگ ‌بر هکسره🤬 حمایت از راجع‌به_نه راجب_✌🏻

بینیم معمولیه، چهرم رو بسی دوست دارم و دلم نمیخواد غیر طبیعی باشه، همیشه هم تو حسابم اندازه ی عمل بی ...

مشکل من اینه که همهههههههههی اطرافیانم میگن عمل کن بینی ت رو 

بینی م قشنگ نیستا 

خیلی معمولی هست افتادگی هم داره

بوی نم بارون 😍🌧️☔

والا اونایی که عمل کردن هم چندان راضی نیستن هر بار میان یا میگن خر و پوف داریم،یا میگن کج شده،یا میگن این سوراخ کوچیکه اون چرا بزرگه،چرا ورم داره،تنگی نفس داریم آخرشم راضی نیستن،عمل نکنی میگی همینه خدادادیه

پول باشه همه کار میشه کرد ولی نیسسسسس

اینقدر دیدم از بینیشون راضی نیستن ولی دستاشون پر طلاس

اولویتا فرق داره عزیزم وگرنه در حد عمل و اکثرا دارن

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس

مشکل من اینه که همهههههههههی اطرافیانم میگن عمل کن بینی ت رو بینی م قشنگ نیستا خیلی معمولی هست افتاد ...

نمیدونم چند سالته عزیزم اما اگه یکم پخته تر بشی برای نظر ادم ها تره هم خورد نمیکنی

زنانی که کتاب می‌ خوانند برای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند، زیرا آنها با مطالعه می‌ توانند دنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند!!

من اگه ی روز نتونم با دماغ نفس بکشم میمیرم..از بعد عمل میترسم ک باند و چسب و ...نتونم نفس بکشم..و گرنه دماغ زشتی دارم

خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار می‌کشند..هرزمانی هم که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگرشد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ای مچاله می‌شویم وبی صدا می‌میریم..
نمیدونم چند سالته عزیزم اما اگه یکم پخته تر بشی برای نظر ادم ها تره هم خورد نمیکنی

عزیزم ۳۳ سالمه 

اتفاقا از اون دست آدم ها هستم ک خیلی نظر بقیه برام مهم نیست .اما .مشکلم اینه که خودمم قبول دارم ک بینی م رو عمل کنم تغییر میکنم 😕🤣🤣

اما از طرفی خیلی هم مشتاق عمل نیستم 

یعنی پنجاه پنجاهم 

بوی نم بارون 😍🌧️☔

تاحالا واسه دماغ نشده حس کنم یکی تحویلم نگیره

نگیره همون بهتر که با همچین آدم سطح پایینی درارتباط نباشم

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم