2821
2789
عنوان

توروخدا باهام حرف بزنید

81 بازدید | 11 پست

دارم دیوونه میشم من نمی‌فهمم چرا انقد حالم بد میشه

دیگه نمیتونم رد دادم دنشستم کنار کلی قرص یه نگاهم به اوناست یه گوشم به صدای مامان طفلیم..

تروخداال بگین چیکار کنم قلبم داره از جا کنده میشههه

نمیخوام کار احمقانه ای بکنم ولی هی هر لحظه بیشتر و بیشتر مجبور میشم بزور نفس میکشم خدایا چرا با من همچین میکنی آخهخ

من دوام آوردم، بازهم دوام می آورم؛ اما دلم می خواست معنای زندگی ام، چیزی بیشتر از دوام آوردن باشد.. .

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شاید باورتون نشه قشنگ حس میکنم این چند روز روزای آخر رندگیمه

یا واقعاً داره تموم میشه یا خودم تمومش میکنم ولی هنوز زندگی نکردم من:)))))))))))) 

من دوام آوردم، بازهم دوام می آورم؛ اما دلم می خواست معنای زندگی ام، چیزی بیشتر از دوام آوردن باشد.. .

مشکلت چیه گلم یه چنتا نفس عمیق بکش ،تا بهت بگم خودکشی چجوریه ،شاید کمکت ‌کرد بهتر شی

من با چشم خودم دیدم هر کس هر کسی رو قضاوت کرد، با گذشت زمان بدتر از اون شد، اینو اینجا نوشتم یادم بمونه کسی رو سرزنش نکنم🤐
مشکلت چیه گلم یه چنتا نفس عمیق بکش ،تا بهت بگم خودکشی چجوریه ،شاید کمکت ‌کرد بهتر شی

نمیدونم چمههه بخدا قلبم داره میاد تو دهنم انگار یکی محکم گرفتتش داره از درد میترکهه بزور نفس میکشم خستم خستهه حالت تهوع و هزار کوفت دیگه دهنمو سرویس کردن درونم آشوبه آشوب

چیشده؟چی انقد حالتو بد کرده؟

نمیدونم خودمم نمیدونم

فقط دیگه نمیتونم بخدا نمیتونم کاش میشد اشکامو از مامانم قایم کنمم آخ..

هر شب هرروز درد

خدایا من چندسالمه

خدایا چرا انقد بی پناهم خدایا چرا نیستی چرا هروقت نیازت دارم نیستی 

چرا تنقد تنهام گذاشتی

2825
2823
2791
2779
2792