2777
2789
عنوان

برای وزن گیری جنین چی میخورین

145 بازدید | 11 پست

دقیق دوازده هفته و شش روزمه. 

مصرف انواع گوشت و انواع میوه ها رو دارم ولی دکترم گفت احتیاط کن غذاهایی که نشاسته و قند دارن کم بخوری وگرنه دیابت بارداری میگیری. 

چی بخورم وزن بگیره و چی نخورم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میوه سبزی زیتون تخم مرغ صبحانه کامل بخور لبنیات شیر بخور 

آجیل هم بدون نمک مصرف کن حبوبات 

شکر و قند حذف کن 

در صورت نیاز به مصرف شیرینی خرما توت انجیر عسل بخور

نان و برنج و ماکارانی افراط نکن

الحمدلله رب العالمین ...
پس چی بخورم براش مفید باشه

چون سیستم عصبی بچه داره شکل میگیره الان بهترین وقت برای خوردن چیزاییه که هوش بچه رو تقویت میکنه مثل گردو و ماهی و تخمه کدو که امگا۳ دارن. کندر هم خیلی خوبه صبح ناشتا بخوری. خرما هم سعی کن روزی حداقل یه دونه تو برنامه‌ت باشه. تخم مرغ هفته ای سه عدد حداقل مصرف کن به صورت آبپز باشه خیلی بهتره. پروتئین ها رو هم از حبوبات و سینه مرغ و هم از گوشت قرمز دریافت کن. سبزی و میوه هم تو برنامه‌ت باشه. حد اعتدال رو رعایت کن و تو مصرف هیچ چیز زیاده روی نکن. فصل سردی هست مواظب باش خیلی سردیجات مصرف نکنی.