2777
2789
عنوان

کسی اینو شنیده😳

86 بازدید | 6 پست

سلام شب بخیر.بچه ها کسی که فارغ التحصیل دانشگاه فرهنگیانه و دوسال سابقه داره و تعهد داره و پسر هست برای سفر به کشورهای خارج(آلمان) ممنوع الخروج هست؟چطوری میشه خارج شد؟با وثیقه میشه؟کسیو میشناسین دوره تعهدش رفته سفر؟قصد بازگشت دارم.

ترس های ما هیچ وقت اتفاق نمی افتند.

کار نظامی و... نداره که ممنوع الخروج باشه

مگر سر داستان سربازی ک یه چیزی باید بذاره بهش پاس بدن بره

اما مدرکشو نمیتونه بگیره و باید هزینه ازاد سازی به علاوه هزینه اون تعهد باقی مونده رو بده

و منطقا از کارش بخواد در بیاد

باید تعهد باقی مونده رو جریمه بده

اینجور داستانا هست

الهی مرا در شب فقرم بسوزان اما محتاج نامردان مگردان ❤️‍🔥

کار نظامی و... نداره که ممنوع الخروج باشهمگر سر داستان سربازی ک یه چیزی باید بذاره بهش پاس بدن برهام ...

نه میخام برم سفر باز برگشت کنم‌ فعلا قصد مهاجرت دائم رو ندارم.شما کم کیف این جریانا رو میدونی برای مهاجرت دائم؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه میخام برم سفر باز برگشت کنم‌ فعلا قصد مهاجرت دائم رو ندارم.شما کم کیف این جریانا رو میدونی برای م ...

خب اگر الان مشغول به کار هستید طبیعتا باید مرخصی بگیرید برید ک روال خودشو داره

ولی برا مهاجرت دائم

فقط این رو میدونم ک یا باید قید مدرک رو بزنید از راه دیگ مهاجرت کنید یعنی تحصیلی و کاری نباشه

یا هزینه کنید 

هم مدرک رو ازاد کنید و هم جریمه تعهدات باقی مانده رو بدید

خب اگر الان مشغول به کار هستید طبیعتا باید مرخصی بگیرید برید ک روال خودشو دارهولی برا مهاجرت دائمفقط ...

نه تو تایم کاری نمیخام برم سفر.نه نیاز به مدرک وهیچی ندارم میخام از راه دیگ مهاجرت کنم.جسارتل شما معلمین؟

نه تو تایم کاری نمیخام برم سفر.نه نیاز به مدرک وهیچی ندارم میخام از راه دیگ مهاجرت کنم.جسارتل شما مع ...

پس کلا آزادید😂

فقط داستان سربازی میمونه ک خودتون میدونید

نه معلم نیستم

پس کلا آزادید😂فقط داستان سربازی میمونه ک خودتون میدونیدنه معلم نیستم

اره چون نمیخام مدرکمو آزاد کنم😅کسیو میشناسین از داستان سربازی واینا خبر داشته باشه؟