2777
2789
عنوان

خواهرشوهرم خودکشی کرده

1048 بازدید | 34 پست

به دلایل خانوادگی خداروشکر آلان خوبه از لحاظ جسمی

از دیشب تا حالا شوهرم بیمارستانه اومد خونه چشاش کاسه خون بود گرفت خوابید . هنوز عروسی نگرفتیم . من الان نمیدونم چکار کنم باهاش برم خونشون بعد برم بیمارستان یا فقط برم بیمارستان ک نگن دخالت کرد و یا معذب باشن در حضور من اخه فامیلاشون از شهر دیگه اومدن برای این جریان میخوان صحبت کنن میترسم شوهرمو تنها بزارم حالش خوب نیست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

توی بیمارستانم کسی راه نمیدن پیشش ولی شوهرم میخواد بره راه دوره من میترسم این یکی تو راه طوریش شه

به هیچ وجه نرو شاید نخوان تو بفهمی 

بچه عجیب ترین موجود دنیاست...می اید،مادرت میکند،عاشقت میکند،رنجی ابدی را دروجودت میکارد،تا اخرین لحظه عمر عاشق نگهت میدارد  وتمام...! بگمانم مادر بودن یک نوع دیوانگی ست، وقتی مادر میشوی رنجی ابدی سراغت می اید، رنجی نشات گرفته از عشق..،مادر که میشوی میخواهی جهان را برای فرزندت ارام کنی،میخواهی بهترین هارا از ان او کنی،وقتی می خزد،چهاردست وپامیرود،راه میرود ومیدود،توفقط تماشایش میکنی وقلبت برایش تند میتپد..❤از دردش نفست میگیرد روحت از بیماری اش زخم میشود،مادر که میشوی دیگر هیچ چیز جهان مثل قبل نخواهد بود،مادر که میشوی کس دیگری میشوی کسی که وجودش پر از عشق وجنون ودیوانگی ست

زنگ بزن بگو نگران شدم حالش چطوره

نیازه که من بیام کاری از دست من برمیاد؟

وقتی نگران احوال پرشی کنی اوناهم این حس رو درک میکنن

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
کلأ اونجا باش و اتفاقأ سعی کن اطلاعات جمع کنی من ذاتأ ادم فضولی نیستم ولی ب این نتیجه رسیدم از کارای ...

😂😂ایول بابا

من از تبار کوروشم* آزاده ای پر شورشم *پیکان تیر آرشم *خون رگ سیاوشم*من کاوه آهنگرم* تاب ستم نیاورم     از چرم پرچم ساختم* تا بر ستمگر تاختم*از غرب از ماد آمدم *از گلشن داد آمدم *ارژنگ پاک مادیم*من پارتیم اشکانیم* من شیر مرد پارسیم*موج خلیج پارسیم *اوج توان داورم* از شاه بیت خاورم* اعجاز نظم طوسیم* شاهنامه ی فردوسیم* آن روز ایران را ببین * برتر ز روم و مصر و چین* بسر شود این خاریم *زیرا که آریایی ام*معنی واژه " ایران " سرزمین آزادگان است . فردوسی در شاهنامه در باره خوی آزادگان ( ایرانیان ) چنین می سراید :تو با دشمن ار خوب گفتی رواست / از آزادگان خوب گفتن سزاست."ایران "یعنی سرزمین آریایی ها برگرفته از کلمه آریا یعنی نجیب و شریف.🧚‍♀️