2777
2789
عنوان

از دست مادرم چکار کنم کجا برم

1289 بازدید | 22 پست

خانوما من چند ماه پیش قهر اومدم خونه بابام تو اون مدت هم ما هم خانواده شوهرم تا تونستیم به هم حرف زدیم منم قصد جدی طلاق داشتم تا اینکه شوهرم بع شدت پشیمان شد و با کلی شرط و شروط غلط کردم و اینا اومد دنبالم و قبول کردم و برگشتم از حق نگذریم تو این مدت پشیمانم نکرده از برگشتنم مثل ملکه ها باهام رفتار می‌کنه ولی امان از حرف های مادرم که هنوز که هنوزه ول نمیکنه تا پامو میزارم خونه بابام شروع می‌کنه هی حرفهای زمان قهر و هی میگه هی میگه هی میگه فلانجا چی گفت هر چی میگم خو ما هم حیثیت براش نزاشتیم آبروشو بردیم دیگه ول کن دلمو سیاه نکن ۶ ماه گذشته ولی ول نمیکنه الان کاری کرد که آخرش گفتم دیگه برنمی‌گردم پیش شوهرم زنگ هم زدم بع شوهرم کلی حرف بارش کردم و بلاکش کردم دیگه خسته شدم از بس حرف شنیدم و ندیده گرفتم طلاق بگیرم راحت شم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به شوهرت پیام بده بگو رفتم توفکر گذشته عصبانی شدم ی لحظه ومعذرت خواهی کن.برگرد خونت.فکرکن طلاق بگیری بمونی اونجا آیا وضعت بهتر میشه؟دوباره بحثها جدید میشه فقط موضوعش

امیدوارم مادرشوهر و خواهرشوهرای گلم‌«البته گل های قالی»هر وقت برن بدی منو به شوهرم بگن تبدیل به سنگ بشن...😐..............دوستان ،برای صاحب خونه شدنم لطفا نفری ی صلوات بفرستید.

اگه مادرتون داره رابطه تونو بهم میزنه اون رابطه رو محدود کنید، چرا زندگیتونو خراب می کنید؟ اگه خوب شده و می خوای باهاش زندگی کنی، مطمئن باش بعد از طلاق خیلی بیشتر احساس سرخوردگی میکنی! چندسال که بگذره و خدای نکرده سنت بره بالا و تنها بمونی مادرت چکار میتونه برات بکنه؟!

تعجیل در فرج امام زمان (ع) صلوات. خدایا نایب به حق امام زمان و زعیم شیعه امام خامنه ای عزیزم رو تا ظهور حجت در پناه خودت حفظ کن و دشمنان کشورم رو یا هدایت کن یا نابود. خدایا منو تو ظهور امام زمانت سهیم کن، آرزومه دنیای بعد از ظهور حجتت رو ببینم ان شاءالله   

الان که رابطه ت با همسرت خوب شده کاش رابطه ت با مادرت رو مدیریت میکردی و بهش میگفتی اتفاقی پیش اومده مشکلی بوده حل شده گذشته رو هم نزن همه ما خطا داریم

چرا رابطه تازه ترمیم شده رو خراب کردی بالفرض جدا شدی بعدا میخوای چکار کنی، بازم بمونی صحبتهای مادرتو گوش بدی اذیت بشی

افرین طلاق بگیر بیوفت زیر دست این مادر که روانیت کنه و هروز سرکوفت بزنه که اگه زن زندگی بودی شوهرت ب ...

احسنت

از چشمم افتادی...حتی اگر برف و باران بیاید برای پاکی ات،عیسی و موسی برای عشقت،خدا به تو اشاره کند به عنوان معجزه در قرآنش،دیگر همان نمیشوی برایم....

اگه مادرتون داره رابطه تونو بهم میزنه اون رابطه رو محدود کنید، چرا زندگیتونو خراب می کنید؟ اگه خوب ش ...

بخدا اونقدر عصبی بودم به هیچی فکر نکردم فقط گفتم طلاق بگیرم مامانم دیگه ولم کنه من همین الآنم کم سنم نیست ۳۰ سالمه 

توروخدا اینکارو نکن. امان از مادرای سمی. یکیش مادر خودم بااینکه شوهرم خواهرزادشه بازم دست از فتنه گری برنمیداره. ولی من همیشه هوای شوهرم دارم اونه که تا همیشه کنارمه. والا مادرم از ده روز بیشتر خونش بمونی دیونه میشه. 

الان که رابطه ت با همسرت خوب شده کاش رابطه ت با مادرت رو مدیریت میکردی و بهش میگفتی اتفاقی پیش اومده ...

اصلا فکرم کار نکرد ۶ ماه هر بار مامانمو دیدم همین آش بود و همین کاسه یهو احساس کردم هیچی درست نمیشع عصبی شدم زنگ زدم شوهرم 

بخدا اونقدر عصبی بودم به هیچی فکر نکردم فقط گفتم طلاق بگیرم مامانم دیگه ولم کنه من همین الآنم کم سنم ...

مامانت میتونه خرجتو بی منت بده؟ میتونه ازت نگهداری کنه بدون اخم وتخم فقط حرصش گرفته بعد اون دعوا بحثا بی احترامی ها تو برگشتی سره زندگیت حاضر نیست گذشت کنه

عزیزم مادرت ،مثل مادر منه....بحرفش گوش نکن.خودتو بخاطر حرف مادرت بد بخت نکن..اگه طلاق بگیری.مهمون ۲ روزه ی مادرتی...بعد سرزنشها شروع میشه..غر زدن‌ها شروع میشه....روانیت میکنه...جرات نمیکنی اونجا دست به یخچال بزنی...شوهرت که از شما عذر خواهی کرد،،چرا زنگ زدی حرف بارش کردی.....اشتباه کردی...یجوری جمعش کن وبرو سر خونه زندگی خودت....نمیدونم چرا بعد ازدواج دیگه تو خونه ی پدر جا نداری......برای حرفای مادرت،گوشاتو درو دروازه کن

از چشمم افتادی...حتی اگر برف و باران بیاید برای پاکی ات،عیسی و موسی برای عشقت،خدا به تو اشاره کند به عنوان معجزه در قرآنش،دیگر همان نمیشوی برایم....

اصلا فکرم کار نکرد ۶ ماه هر بار مامانمو دیدم همین آش بود و همین کاسه یهو احساس کردم هیچی درست نمیشع ...

دوباره به شوهرت زنگ برن ازش دلجویی کن یه جایی برو خودتون دوتا با هم صحبت کنین رفت و اموت به خونه مادرت رو کمتر کن و اگه دلخور شد بهش بگو تکرار حرفای قدیمی ناراحتم میکنه دوس دارم بیام ولی در مورد موضوع قبلی حرف نزنیم