2777
2789
عنوان

از دست مادرم چکار کنم کجا برم

| مشاهده متن کامل بحث + 1289 بازدید | 22 پست
مامانت میتونه خرجتو بی منت بده؟ میتونه ازت نگهداری کنه بدون اخم وتخم فقط حرصش گرفته بعد اون دعوا بحث ...

دقیقا آره بعد ازون همه بحث و حرف و دعوا برگشتم همش میگم شاید اشتباه کردم برگشتم بابا بخدا من ۳۰ سالمه اونقدر دیگه فرصت جدید ندارم ۵ ساله ازدواج کردم طلاق به این راحتی نبود 

عزیزم مادرت ،مثل مادر منه....بحرفش گوش نکن.خودتو بخاطر حرف مادرت بد بخت نکن..اگه طلاق بگیری.مهمون ۲ ...

یه آن عصبی شدم از ساعت ۳ اومدم همش گفت و بیخیال بودم مثل چند ماه گذشته یهو کنترل خودمو از دست دادم نگران نیستم هر موقع به شوهرم زنگ بزنم با آغوش باز قبولم می‌کنه نگرانم تا می می‌خوام حرف بشنوم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوباره به شوهرت زنگ برن ازش دلجویی کن یه جایی برو خودتون دوتا با هم صحبت کنین رفت و اموت به خونه ماد ...

تا میگم حرف های گذشته رو نگو میگه تقصیر ماست دو ماه اومدی اینجا چقدر هواتو داشتیم چی کم داشتی برگشتی پیش شوهرت بعد میگه دلت شوهر میخواد آبروم و پیش بابام می‌بره 

یه آن عصبی شدم از ساعت ۳ اومدم همش گفت و بیخیال بودم مثل چند ماه گذشته یهو کنترل خودمو از دست دادم ن ...

منم اوایل ازدواجم شاغل بودم،شوهرم گفت دوست ندارم بری سر کار .احتیاجی نیست،من به اندازه ی خودم دارم،،هرموقع پول خواستی به خودم بگو.....خواهر جان ۲-۳سال پیش سر قضیه ای ناراحت شدم ۲ روز رفتم خونه ی مادرم......چپ میرفت ،راست میرفت..میگفت چرا کارتو ترک کردی..اگه شاغل بودی اینطوری میشد اونطوری میشد...یعنی مغز منو تیرید کرد داد بخوردم...با خودم گفتم چه غلطی کردم..خدا رو شکر قضیه تموم شدشوهرم پدر و مادرشو فرستاد دنبالم اومدم

از چشمم افتادی...حتی اگر برف و باران بیاید برای پاکی ات،عیسی و موسی برای عشقت،خدا به تو اشاره کند به عنوان معجزه در قرآنش،دیگر همان نمیشوی برایم....

منم اوایل ازدواجم شاغل بودم،شوهرم گفت دوست ندارم بری سر کار .احتیاجی نیست،من به اندازه ی خودم دارم،، ...

نمی‌دونم چرا بعضی مادرا جای اینکه آتیش بخوابونن شعله ورش میکنن🥴🥴

نمی‌دونم چرا بعضی مادرا جای اینکه آتیش بخوابونن شعله ورش میکنن🥴🥴

عزیزم بعضی از مادرها عقل ندارن...چیکار کنیم قهر کنیم نمیشه....نریم نمیشه...بریم نمیشه...توجه نکن.  کاری که به صلاحته انجام بده...از قدیم گفتن (کاری که دست میکنه،،پدر مادر نمیتونه بکنه)

از چشمم افتادی...حتی اگر برف و باران بیاید برای پاکی ات،عیسی و موسی برای عشقت،خدا به تو اشاره کند به عنوان معجزه در قرآنش،دیگر همان نمیشوی برایم....

تا میگم حرف های گذشته رو نگو میگه تقصیر ماست دو ماه اومدی اینجا چقدر هواتو داشتیم چی کم داشتی برگشتی ...

ای بابا چقدر سخته شرایطتتون 

امیدوارم یجوری ماجرا خوب پیش بره و مادرتون کم کم یادش بره 🤗

گلی خانوم دختر مجرد تا بخوای هس، دنبال شوهر میگردن سرش به سنگ خورده باشه، پس زندگی خودت و خراب نکن الکی

هر بار مادرت میگه بگو زن و شوهر دعوا کنند ابلهان باور کنن، من اومدم قهر که شوهرم سر به راه بشه که شد، الحمدلله، 

بعدشم بگو تو دعوا که حلوا خیرات نمیکنن که، با پدرت یا یه بزرگ تر که مادرت حرفش و قبول داره صحبت کن که از طرف شما به مادرت بگه اگه یک بار دیگه در مورد همسرت چیزی بگه برا همیشه کنارشون میذاری، و واقعا اگه این کار و کرد دیگه نرو یه مدت، 

و بعد در اقدام بعدی از جملات معکوس استفاده کن، 

مثلا پیش مادرت بگو شوهرم میگه چقدر مامانت و ناراحت کردم، مادرت حق داره ازم ناراحت باشه، مامانت خیلی آشپزیش خوبه، مامانت خیلی زحمت کشه، و هی پیش مادرت از زبون شوهرت یه چیزایی بگو، و بعد میای پیش شوهرت هم برعکس باش، نذار شوهرت بفهمه مادرت چه نظری داره، 

یه روش دیگه که خیلی تاثیر داره پیامک هس، 

یه شماره دوم بگیر، و اون شماره رو توی گوشیت با نام همسرت سیو کن، و بعد با اون شماره برای خودت پیام بده، و کلی تعریف از مادر زن کن، بعد اینا رو نشون مادرت بده و بگو، مامان ببین چقدر شوهرم به شما احترام می‌ذاره و ... و همین کار و برعکس هم بکن اگه فک میکنی همسرت هم دلش نسبت به مادرتون سیاه شده، همون دلی که از مادرت با حرف های شوهرت شکسته با دیدن حرف های خوب همسرت در مورد خودش و اظهار پشیمانی مکتوب حل میشه،