2777
2789
عنوان

سلام خیلی دلم برای این گربه سوخت 😢

231 بازدید | 14 پست

پول نداشتم کمکش کنم وقتی به صاحاب اگهی پیام دادم گفت نتونست تا صبح تحمل کنه  خیلی ناراحت شدم منم قطعا مرگم اینجوری میشه 😢😢

زندگی کسی رو با کارهامون نابود نکنیم شاید سر خودمون اومد

گریم گرف

چرا سنجاب آب نمیسنجه؟...چرا پامونو از دست میدیم ولی دستمونو ازپا نمیدیم؟... وقتی میگیریم میخوابیم دقیقا چیو میگیریم؟...چرا اره برقی با برق کار نمیکنه؟...چرا علی دایی عمو شده؟...چرا رگ دستمونو بزنیم میمیریم ولی دستمون قطع بشه نمیمیریم؟...چرا حامد بهداد موز نمیده؟...چرا میگیم اتومبیل ولی نمیگیم اتومکلنگ؟... چرا سوزن داریم ولی سومرد نداریم؟...چرا نوشیدنی رو مینوشیم ولی غذا رو نمیغذیم؟...چرا دستکش داریم و پاکش نداریم؟... چرا غذا میخوریم سیر میشیم ولی سیر بخوریم غذا نمیشیم؟چراااااااااا؟؟؟؟😂🤝🏻

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اره منم خیلی ناراحت شدم 😢

الان گربه تموم کردع؟؟؟ اخ کاش میدیدم نمیتونستم ببرم دامپزشکی چون از گربه میترسم حداقل یکم پول میدادم خودش میبرد

چرا سنجاب آب نمیسنجه؟...چرا پامونو از دست میدیم ولی دستمونو ازپا نمیدیم؟... وقتی میگیریم میخوابیم دقیقا چیو میگیریم؟...چرا اره برقی با برق کار نمیکنه؟...چرا علی دایی عمو شده؟...چرا رگ دستمونو بزنیم میمیریم ولی دستمون قطع بشه نمیمیریم؟...چرا حامد بهداد موز نمیده؟...چرا میگیم اتومبیل ولی نمیگیم اتومکلنگ؟... چرا سوزن داریم ولی سومرد نداریم؟...چرا نوشیدنی رو مینوشیم ولی غذا رو نمیغذیم؟...چرا دستکش داریم و پاکش نداریم؟... چرا غذا میخوریم سیر میشیم ولی سیر بخوریم غذا نمیشیم؟چراااااااااا؟؟؟؟😂🤝🏻
الان گربه تموم کردع؟؟؟ اخ کاش میدیدم نمیتونستم ببرم دامپزشکی چون از گربه میترسم حداقل یکم پول میدادم ...

منم پول نداشتم وگرنه حتما کمکش میکردم 😢😢

حس عذاب وجدان گرفتم

تو که نمیدونستی

دست خودم نیس

عاشق گربه هام...چقد موجودات پاک و دوست داشتنی ای هستن، چقد وقتی بهشون محبت میکنی بی ریا و خالصانه بهت محبت رو برمیگردونن و ازت تشکر میکنن، گربه ها خیلی قدرشناسن نسبت ب کسی ک بهشون محبت میکنه، خیلی دوسشون دارم، خیلی خیلی....

کاش هیچ گربه ای درد نکشه، زخمی نشه...

این کوچولوی پاک و دوست داشتنی هم ب خواب رفت...خوب بخوابی کوچولوی ناز و ملوسم... تا همیشه دوست داشتنی هستی...

تا ابد و یک روز دیگر هم ، داشتن "اصالت و اخلاق" برای آدمی دمده نمیشه☕/ واقع بین و حقیقت گرا/ نه طرفدار حقوق زنانم و نه طرفدار حقوق مردان، فقط طرفدار سرسخت عدالتم😊

عاشق گربه هام...چقد موجودات پاک و دوست داشتنی ای هستن، چقد وقتی بهشون محبت میکنی بی ریا و خالصانه به ...

اره واقعا 😢

همینه دیگه عزیزم 

اون مادرش ولش کرده 

تو حیوونا اگه بچه رو مادرشون ول کنه میمیرن دیگه 

اون حتما یه مریضی چیزی داشته 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕