2777
2789
عنوان

از مودم سر در میارین بیاین

76 بازدید | 15 پست

سلام بچه ها بیاین کمک 

من مودم رو تلفن ثابت خریدم ، نت وصل کردم سرعت بالا زدم همه چی اولیه فوله ،، ولی وقتی وصل میشم نمیاد کلافه شدم یعنی  میاد بدون اینترنت متصل شدید همه چی اولیه حتی دکمه های روی مودم هم همه روشن ولی نمیاره به ۲۰۲۰ هم زنگ زدم ۵ بار اونا هم میگن از نظر ما هیچ مشکلی نداره ولی اگه مشکل نداره پس چرا نمیاره فیل تر شکن هم یکیشون گفت شاید مشکل از اونه من فیل ترم سایفون نمیدونم مشکل ازون میشه باشه ??

خواهشا راهنماییم کنید چیکار کنم اعصابم داغونه

تنت به ناز طبیبان نیازمند مباد ...                                 سال بعد میام با یه خبر خوب✨️

تفلنتون بوق میخوره؟

*بهشت عجب جای مخوف و هولناکی میشود وقتی که*:*داعشی ها* فکر میکنند به بهشت میروند...*طالبان* فکر میکنند به بهشت میروند...*القاعده* فکر میکند ب بهشت میرود...*مابقی گروهک های  نیابتی مسلمان در تمام دنیا* فکر میکنند به بهشت میروند...*بودایی ها* فکر میکنند به بهشت میروند...*هندو ها* فکر میکنند به بهشت میروند...*مسیحی ها* فکر میکنند به بهشت می روند...*انسانها را به بردگی میگیرند و زندانی میکنند* فکر میکنند به بهشت میروند...*فکر میکنند اگر هفت مسلمان شیعه رو بکشند* به بهشت میروند...*یهودی ها* فکر میکند به بهشت میرود...*وهابی* فکر میکند به بهشت میرود...*هر کدام بخاطر عقیده دیگران را میکشند* و فکر میکنند به بهشت میروند...*یک انتحاری زنان و  مردان و کودکان بی گناه را میکشد* و فکر میکند به بهشت میرود...این *بهشت* چقدر *زشت* و *کریه* خواهد بود وقتی که این جماعات در آن باشند.این *بهشت* از *جهنم* هم بدتر هست...در جهان تنها يك فضيلت وجود دارد و آن *(آگاهی و خرد)* است، در جهان.تنها يك گناه بزرگ و نابخشودنی وجود دارد آن هم *(جهل و نادانی)* است...بهشت برای آگاهان است وسلام

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تفلنتون بوق میخوره؟

تلفنتون*

*بهشت عجب جای مخوف و هولناکی میشود وقتی که*:*داعشی ها* فکر میکنند به بهشت میروند...*طالبان* فکر میکنند به بهشت میروند...*القاعده* فکر میکند ب بهشت میرود...*مابقی گروهک های  نیابتی مسلمان در تمام دنیا* فکر میکنند به بهشت میروند...*بودایی ها* فکر میکنند به بهشت میروند...*هندو ها* فکر میکنند به بهشت میروند...*مسیحی ها* فکر میکنند به بهشت می روند...*انسانها را به بردگی میگیرند و زندانی میکنند* فکر میکنند به بهشت میروند...*فکر میکنند اگر هفت مسلمان شیعه رو بکشند* به بهشت میروند...*یهودی ها* فکر میکند به بهشت میرود...*وهابی* فکر میکند به بهشت میرود...*هر کدام بخاطر عقیده دیگران را میکشند* و فکر میکنند به بهشت میروند...*یک انتحاری زنان و  مردان و کودکان بی گناه را میکشد* و فکر میکند به بهشت میرود...این *بهشت* چقدر *زشت* و *کریه* خواهد بود وقتی که این جماعات در آن باشند.این *بهشت* از *جهنم* هم بدتر هست...در جهان تنها يك فضيلت وجود دارد و آن *(آگاهی و خرد)* است، در جهان.تنها يك گناه بزرگ و نابخشودنی وجود دارد آن هم *(جهل و نادانی)* است...بهشت برای آگاهان است وسلام

تنظیمات مودم رو تو ایپی زدی ی همچنین چیزی بود 191.41.1.1

عه ؟

دیروز رفتم کد ۱۹۲.۱۶۸.۱.۱ رو زدم بعد رفتم اسممو عوض شدم شاید دستم خورده رو دکمه ها 

واییی یعنی ازون میشه باشه ؟

تنت به ناز طبیبان نیازمند مباد ...                                 سال بعد میام با یه خبر خوب✨️

شاید منطقه تون تحت پوشش نیست 

ی کد هست بزنی نشون میده 

ماهم این مشکل رو داشتیم ، همه چی اوکی بود ولی سرعت نت کند کند ، فهمیدیم منطقه مون تحت پوشش نیست 

حالا خارج از شهر هم نیستیم با مرکز شهر 2 کیلومتر فاصله داشتیم

شَرحی ِز حال و حالی زِ شَرح نیست🖤🥀 ️ 

من نمیتونم رمز عوض کنم دلیلش چیه هررچی میرنم نمیشه

نمیدونم والا برای منم رمز مخابرات گذاشته

شاید منطقه تون تحت پوشش نیست ی کد هست بزنی نشون میده ماهم این مشکل رو داشتیم ، همه چی اوکی بود ولی س ...

عه ولی همه دور و اطرافمون دارن نمیدونم 

کد رو میشه بگید لطفا

نمیدونم والا برای منم رمز مخابرات گذاشته

برای منم 🥺الان دست همه افتاده میخام تغییربدم هیچیو قبول نمیکنه که واردش بشم عوض کنم

اگر میشه دعا کنید برام کارهمسرم جوربشه 🙏شدیدا نیازمند دعاهاتون هستم دوستای خوشگلم❤️
برای منم 🥺الان دست همه افتاده میخام تغییربدم هیچیو قبول نمیکنه که واردش بشم عوض کنم

کد ۱۹۲.۱۶۸.۱.۱ رو بزن 

بعد ادمین رو user name و password  بزن بعد برو داخلش عوض کن رمزو فقط وقتی اینو سرچ زدی به مودم وصل باش

کد ۱۹۲.۱۶۸.۱.۱ رو بزن بعد ادمین رو user name و password بزن بعد برو داخلش عوض کن رمزو فقط وقتی اینو ...

بلدم اما پسوردو یوزر هرچی میرنم قبول نمیکنه

اگر میشه دعا کنید برام کارهمسرم جوربشه 🙏شدیدا نیازمند دعاهاتون هستم دوستای خوشگلم❤️
بلدم اما پسوردو یوزر هرچی میرنم قبول نمیکنه

اها ، برو مخابرات بنظرم