2777
2789
عنوان

رنگ دکوراسیون

| مشاهده متن کامل بحث + 1255 بازدید | 26 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خودم مبلام بادمجونیه با نارنجی و کرم کوسن دادم و تو دکور استفاده کردم. حتما رنگ تضاد استفاده کن. ...

نهههه گفتم اگ حال بنفش شد اتاق خاب کالباسی  و بالعکس

میشه برای حل مشکلم صلوات بفرستی دوستِ من؟

خب شما میخای با چوب سفید ست کنی.چوب سفید  و این سبک مبل سلیقه ی من نیست. من بادمجونی رو با قهوه ای بهت پیشنهاد میدم
روی این چوب و دکور اینقدررررر سفید بادمجونی خوب نمیشه .  اگه میخای چوبت سفید باشه طوسی، کرم ، یا همون کالباسی بهتره.
من خودم خونم بادمجونی و قهوه ای هست حتی دیوار ها رو نسکافه ای کردم که سفید نباشه  

https://www.google.com/search?ei=4EUJWpDQBMjPwALT6ITIBg&q=روانشناسی رنگ یاسی دکوبوم&oq=روانشناسی رنگ یاسی دکوبوم&gs_l=psy-ab.3..33i160k1.225718.229418.0.231049.9.9.0.0.0.0.321.1525.2-5j1.6.0....0...1.1.64.psy-ab..3.5.1201...0i19k1j0i22i30i19k1.0.ytBbZwfouAY

سایت های من : decoboom.ir , sora.ir , arel.ir , bazsazio.com

برای آموزش های عالی دکوراسیون و معماری، به وب سایت اتود مراجعه کنید ؛

وب سایت دکوراسیون داخلی اتود

ضمنا می تونید از مشاوره های رایگان دکوراسیون داخلی هم استفاده کنید ؛

مشاوره رایگان دکوراسیون داخلی

دانش آموخته معماری و معماری داخلی ، فعال حوزه طراحی دکوراسیون ، عضو تیم مشاوره معماری آنلاین اتود ______دوستان عزیز، با احترام، چنانچه تمایل دارید برای طراحی دکور منزل و مشاوره معماری و دکوراسیون رایگان و آنلاین راهنمایی تون کنم، لطفا من رو در تاپیک هاتون تگ بفرمایید و درخواست دوستی ارسال نفرمایید، متاسفانه ظرفیت دوستانم تکمیل شده_______ در صورت تمایل به دریافت مشاوره رایگان، آنلاین و در اسرع وقت، با جست و جوی سایت مشاوره دکوراسیون اتود در گوگل، سوالات تون رو برای همکاران بنده ارسال و پاسخ های کامل و سریع دریافت بفرمایید.