2777
2789
عنوان

رنگ دکوراسیون

1255 بازدید | 26 پست

میخوام مبل بخرم. بنظرتونننن کالباسی با چوب سفید بگیرم یا بادمجونی با چوب سفید. برقی های لشپزخونمم سفید گرفتم. این دو رنگ و دوسدارم. طوریکه اگه یکیش و برا پذیرایی انتخاب کنم اون یکی و برای اتاق خواب. حالا بگید کدوم بهتره

میشه برای حل مشکلم صلوات بفرستی دوستِ من؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببخشيد گلم اما لازم نيست لوازم اشپزخانه با مبل ست باشه چون چوب سفيد از مد افتاده و الان بهترين رنگ رنگه چوبه كه هيچوقت قديمي نميشه.

بنظرم كالباسي بخر با چوب اين رنگي، بادمجوني اصلا نخريا😱😱😱

مطابق فهم خود زندگي كن نه مطابق سليقه اين و آن ...
ببخشيد گلم اما لازم نيست لوازم اشپزخانه با مبل ست باشه چون چوب سفيد از مد افتاده و الان بهترين رنگ ر ...

اوکی پس رو تختی اینارو بادنجونی بکیرم. مبلارو کالباسی.

اخه با چوب سفید دوسدارم 😔

ببخشيد گلم اما لازم نيست لوازم اشپزخانه با مبل ست باشه چون چوب سفيد از مد افتاده و الان بهترين رنگ ر ...

چوب سفید که تازه یکی دو ساله اومده و مد شده، هنوز همه بازار چوب استخونی هست. از مد نیفتاده بابا. بخصوص واسه عروس خیلی شیکه

کالباسی بگیر مبلاتو  از بادمجونی ام میتوتی تو دکور خرده ریز استفاده کنی باهم ترکیب کنی  ...

عکس خونه دیدی بفرس لدفا☺

چوب سفید که تازه یکی دو ساله اومده و مد شده، هنوز همه بازار چوب ایتخونی هست. از مد نیفتاده بابا. بخص ...

منم خبلی دوسدارم  سفید.

اوکی پس رو تختی اینارو بادنجونی بکیرم. مبلارو کالباسی. اخه با چوب سفید دوسدارم 😔

هر رنگی دوس داری بگیر 

منکه اصلا کاری با مد ندارم  

ب نظر من سفید قشنگتره   و شیک تر 

مخصوصا سرویس خواب سفید خیلی قشنگ تر 

تو شدی 🌙من👶❤️

من فقط نظرم و چيزي كه اطرافم ديدم رو گفتم عزيزم،هركار باب ميلته همون رو انجام بده💋

بيشتر از هركسي تو توي اون خونه اي و بايد خودت دوسش داشته باشي .عكسي كه فرستادي خيلي قشنگه👌

مطابق فهم خود زندگي كن نه مطابق سليقه اين و آن ...

برای حال  و مبل بادمجونی بگیر شک نکن  . کالباسی خوب نیست. بادمجونی شیک تر   مستونی با کرم سا حتی نارنجی خردلی ست کنی. حتی اگه چوبت قهوه ای باشه شاید خوشگلترم باشه.
چند تا عکس دارم بفرستم؟