2777
2789
عنوان

خانمایی که از جادو سر در میارید

225 بازدید | 9 پست

یه مدته موقع رابطه با همسرم دعوامون میشه بی خودی و نمیتونیم رابطه برقرار کنیم میشه جادو باشع

میشه واسه شفای پسرم صلوات بفرستید ممنونم❤💓💗💝💖💕        

شاید‌😑

ولی‌فک‌نکنم

⦇میدونی‌رسیدنِ‌کِی‌قشنگه؟ بَعد‌جَنگیدن‌،بعد‌از‌سَختی‌،بَعد‌از‌اشک! اونوقتِ‌که‌از‌ته‌دلت‌میگی‌آخیش‌ارزششو‌داشت اون‌هَمه‌جنگیدن🌿👍⦈ ️    

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم توروخدا جواب بده پسرمن خیلی کاراش مشکوکه میشه از علایم گل پسرتون تو سن کم بگین

علایم خاصی نداشت کلامشو از دست داد و تو خودش. رفت رو پنجه پا راه میرفت نمیخندید واکنش به اسم نداشت

سلام عزیزم خوبی ببخشید یه سوال داشتم تو یکی از تاپکها گفتین پسرتون اتیسم خفیف داره میخواستم ببینم به ...

سلام گلم نه بهتر نشده هنوز کلام نداره و کلی اذیت میکنه متاسفانه گفتن اتیسم شدیده🥲

سلام گلم نه بهتر نشده هنوز کلام نداره و کلی اذیت میکنه متاسفانه گفتن اتیسم شدیده🥲

عزیزم انشالله خدا شفاش بده

کلا کلام از اول نداشت یا یهو حرف نزد دیگه الان چند وقتشه از کی علائم نشون داد واکنش به اسم اصلا نداشت یا کم بود؟

ببخشید میپرسم با جوابت به من مادر هم کمک میکنی

من پسرم ۱۵ ماهشه  واکنش به اسمش کمه دستور پذیری داره حدودی ولی کلامش خیلی خوبه هر کلمه ای که میگیم تکرار میکنه توپ و اب و ماما دردر و بای بای بده رو هدف دار میگه بردم روان درمانگر و متخصص مغز و اعصاب گفتن خدارو شکر هیچ مشکلی نداره ولی اینکه به اسمش واکنش کمی داره و اینکه با انگشت خیلی اشاره نمیکنه نگرانم

عزیزم انشالله خدا شفاش بدهکلا کلام از اول نداشت یا یهو حرف نزد دیگه الان چند وقتشه از کی علائم نشون ...

والا پسر من حدود چهل تا کلمه میگفت یهو از دست داد واکنش به اسم و همه چیو الانم به زور واکنش میده به اسمش ولی شما تلویزیونو موبایلو کم کن الان یه اصطلاح بیبی دیجیتال داریم که همون علایم اتیسمو نشون میدن و بخاطر تلویزیونه خودت خیلی باهاش بازی کن حتی شده دالی بازی تو سن پسرت الان سلولای مغز دو برابر میشه و میتونه پیشرفت خوبی داشته باشه بستگی به ارتباط گیری شما داره باهاش