2777
2789
عنوان

اونایی ک رژیم پسرزایی گرفتید

| مشاهده متن کامل بحث + 1826 بازدید | 84 پست
بچه اولت هس؟

ن ی دختر دارم.بعد ۱۰تا نوه پسر اومده.بیا ببین چجوری حلوا حلوا میکنن دخترعمو.خودم کسیو ندارم تو زندگیم شوهرم میگه کاش ی پسرت شده من ک خودم مردم.

باورت میشه من اصلا از جنسیت روم نمیشد حرف بزنم.خدا خواست شوهرم گفت.باز دوست داشتی دعا کن خدا ب خیرش بهم بده🙏🙏🙏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الان باز نمیگی کاش ی پسر داشتم

من ی دختر دارم این دومی بود خوب دلم پسر میخاست تا دوروز تو ذوقم خورد و ناراحت بودم و خود خوری میکردم ک چرا باید ناراحت باشم وقتی بچم سالمه اما خدا روشکر شوهرم خیلی فهمیدس حرفایی بهم زد ک واقعا اروم شدم و شرمندم بابت حس اون موقعم

دقیقا من طبق بتام و سونو؛ رابطه نزدیک سیکل بعدیم باردار شدم و لکه بینی هم داشتم همه میگفتن دختره ولی ...

😅😅😅حالا پسر من میگه من ابجی میخواستم 

ابجی بهتره😂😂

مامان دوتا گل پسر

دومی رو رژیم پسرزایی گرفتم دختر شد😁اولی و سومی بدون رژیم پسر

شما یه پسر داشتی دوباره پسر میخواستی ؟ 

دخترای قشنگم دوستتون دارم... هر چی آرزوی خوبه مال شماها🥰🥰 دوستان برای آرامش و سلامتی مادر عزیزم صلوات بفرستین. مادرم خیلی سختی کشیده💔💔 

فامیلمون خودشو شوهرشو کشت با این رژیم باز دختر شد 

الکیه این چیزا

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

من یه دختر دارم از طرفی دلم میخواد دخترم خواهر داشته باشه از طرفی دلم میخواد پسر هم داشته باشم از طر ...

چقدر مثل منی‌ شما 

منم می‌خوام اقدام کنم 

بچه اولم دختره 

هم دوس دارم خواهر داشته باشه 

هم می‌خوام خودم لذت پسر دار شدن رو بچشم 

هم از طرفی‌ نمی‌خوام دخالت کنم تو کار خدا میگم هرچی‌ خودش خواست راضیم 

هم دیگه نمی‌تونم ب بارداری سوم فکر کنم 

😂😂😂😂😂

من ی دختر دارم این دومی بود خوب دلم پسر میخاست تا دوروز تو ذوقم خورد و ناراحت بودم و خود خوری میکردم ...

اره نی نی دختر خیلی ناناز تره 😍😍

یکی دیگم بیار داداش برای گل دخترات

وزن اولم :    ۶۵.۵۰۰       وزن فعلی:۶۱      وزن هدف :۵۸
بگو ایی خداااا من دختر میخوااام 😭😭😭بعد بچه پسر میشه🤣🤣🤣🤣

زدی تو هدف😂منم گفتم دختر میخوام حالا سونو هم گفت دختره ولی بعدش گفت پسره😑

قاصدک های پریشان را که با خود باد برد،با خودم گفتم مرا هم می‌توان از یاد برد☻️تعلیقی هستم
دوست داری رعایت کن رژیمو اما خاست خداست ک چی بشه

آره خیلی عادیم دروغ بگم سفت و سخت نیست فقط اصلا لبنیات نمی‌خوریم.در ضمن ب هیچکی نگفتیم و نخواهیمم بگیم ک زیر نظر دکتریم

راستی زیر نظر ماما بودی یا طب سنتی؟ازمایش اسپرم دادی؟

شما چیاخوردی مخصوصا برنج؟خوردی؟

اسی من باردار شدم مطمعن بودم دختره چون یه هفته هر شب رابطه بود و من تو اون دوران باردار شده بودم ولی پسر شد!یه جایی خوندم نوشته بود اگه آقا عرق کاسنی بخوره بچش پسر میشه و همسر من هم به خاطر کبد چربش بطری بطری عرق کاسنی میخورد🤒

قاصدک های پریشان را که با خود باد برد،با خودم گفتم مرا هم می‌توان از یاد برد☻️تعلیقی هستم
ن ی دختر دارم.بعد ۱۰تا نوه پسر اومده.بیا ببین چجوری حلوا حلوا میکنن دخترعمو.خودم کسیو ندارم تو زندگی ...

ان شالله هر چی صلاحت هس خدا بهت بده ببخشید ولی پیامت درست تایپ نشده بود متوحه نشدم کسی رو نداری بالاخره خودت پسر دوس داری یا همسرت