2777
2789
عنوان

اونایی ک رژیم پسرزایی گرفتید

| مشاهده متن کامل بحث + 1826 بازدید | 84 پست
نفت بزنه بیرون🤣😅

من اصلا رژیم نگرفتم سه ماه شوهرم همش قهوه می‌خورد منم اصلا لبنیات نمیخوردم چون جوش میزد صورتم همیشه هم قبل شوهرم ارگاسم میشدم رابطه ام همیشه عمیق بود روز تخمک گداریمم رابطه عمیییق داشتم الحمدالله واقعا پسر شد البته خدا هم نصیبم کرد😘

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من اصلا رژیم نگرفتم سه ماه شوهرم همش قهوه می‌خورد منم اصلا لبنیات نمیخوردم چون جوش میزد صورتم همیشه ...

خدارو شکر 

حالا که امضای منو خوندی برام یه صلوات بفرست مهربون😊 اگه نظرت مخالف نظر منه لطفا منو ریپ نزن هموطن😊 

دکتر رفتی چیکارا کردی

چیزای ک طب سنتی میگه رو از لحاظ تغذیه رعایت کردم شوهرمم ازمایشای لازم داد همه چی خوب بود خودمم عادت ماهانه منظم داشتم دکتر رفتم روز تخمک گذاریمو با سونو فهمیدم کیت تخمک گذاری هم میزاشتم اما تا خدا نخاد نمیشه چون از این لحاظ من همه چیو رعایت کردم

ما دومی دختر میخواستم خارج روزایی که پسر میشه و‌نزدیک پریود بعدی و اینا اقدام کردیم پسر شد😅😅ولی ال ...

دقیقا من طبق بتام و سونو؛ رابطه نزدیک سیکل بعدیم باردار شدم و لکه بینی هم داشتم همه میگفتن دختره ولی پسر بود خداروشکر سالمه البته پسرم همیشه میگف من داداش میخوام شوخی هم نداشت😄

فقط از خدا بخواه اگه خدا نخواد برگ از درخت نمیفته اونکه دیگه جنسیت بچه هس

آره رعایت میکنم زیاد جدی نمی‌گیرم آخه خیلی بد آدم تو ذوقش بخوره 

ن فقط جنسیت بچه تو هرچیزی کلا

خخخ دختردارم ۹ماهشه فعلا تا۴سال دیگه کوفتم نمیخام فقط میخاستم بدونم من. پسردوستم شدددید

منم 

دخترم همش میگه مامان برام خواهر برا در بیار 

حالا که امضای منو خوندی برام یه صلوات بفرست مهربون😊 اگه نظرت مخالف نظر منه لطفا منو ریپ نزن هموطن😊