2777
2789

سلام خانوما من یک دکتر زنان خیلی خوب که هم وقت بزاره برای صحبت با بیمارش و هم اینکه کلا عالی باشه سراغ دارید ممنون میشم اگر میشناسین معرفی کنید 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منم برای اقدام به بارداری دنبال یه متخصص خوبم که به اندازه کافی و با حوصله بیمارو ویزیت کنه و توضیحات لازمو بده، در ضمن بیماراشوهم تک به تک ویزیت کنه، نه گروهی

مطب دکتر فریده انصاری رفتم  ۴ـ۵نفر مراجعو باهم میفرستن تو اتاق، اونجا کنارخانم دکتر دوسه نفر ماما هم هستن، خودخانم دکتر اصلا وقت نمیزارن خیلی سرسری معاینه میکنن و فقط دارومینویسن اصلا نمیگن چ مراقبت هایی انجام بدی چ رژیمی داشته باشی

منم برای اقدام به بارداری دنبال یه متخصص خوبم که به اندازه کافی و با حوصله بیمارو ویزیت کنه و توضیحا ...

ی سوالی داشتم همه جاهمینطوره ک چند نفرو باهم میفرستن تواتاق و بیشتر کارارو ماماهاانجام میدن؟

منم برای اقدام به بارداری دنبال یه متخصص خوبم که به اندازه کافی و با حوصله بیمارو ویزیت کنه و توضیحا ...

انصاری که هیچی اصلا بدرد نمیخوره من سر بچه اولم اونجا میرفتم همینجوری بلا نسبت مثل گله گوسفند گروهی بیمارا رو میفرستادم داخل برای دومی رفتم جای زهرا توانایی ماه بود بخدا ولی متاسفانه زایمان اول کلا قبول نمیکنه روز زایمانم هم از لحظه بستری کنارم بود تا زایمانم اصلا باور نکردنی بود برام چون سر اولی انصاری یه ربع آخر اومد فقط

این نیز بگذرد  
انصاری که هیچی اصلا بدرد نمیخوره من سر بچه اولم اونجا میرفتم همینجوری بلا نسبت مثل گله گوسفند گروهی ...

اره اینکه گروهی میفرستن داخل خیلی بده...

معاینم کردن گفتن عفونت داری قبل اقدام بایدبرطرف شه، سریع قرص و شیاف مترونیدازول نوشتن همین، ن رژیمی، ن مراقبت بهداشتی ن توضیحی هیچی...

انصاری که هیچی اصلا بدرد نمیخوره من سر بچه اولم اونجا میرفتم همینجوری بلا نسبت مثل گله گوسفند گروهی ...

دکترتوانایی هم گروهی میفرستن داخل یا تکی؟

واسه اینکه ازقبل اقدام تحت نظرشون باشم خوبه؟ رژیم پسر هم میدن؟

تو گوگل سرچ زدم نوشته بود تا۸مطب هستن، درسته یا بیشترم وایمیستن؟

سلام دوستان دکتر زنان خوب تو مشهد برای اقدام به بارداری که هم با حوصله باشه و هم پولکی نباشه معرفی میکنید؟ 

بعضی از این دکترهای زنان اول هزینه های کلان برای زایمان اعلام میکنن آدم با این وضعیت اقتصادی استرس میگیره🥲

برای اینکه زیر نظر باشم بارداری

دکتر دیانا فلاحی واقعا جراح پنجه طلا مشهد هستن، خیلی دستشون برای عمل سبکه، من خودم پیششون عمل سزارین شدم از فرداش پا شدم خودم همه کارام رو کردم، خواهرم هم پیششون رفت جراحی لبیاپلاستی و تنگی و زیبایی واژن انجام داد از ۳ روز بعدش راحت خودش کاراش رو میکرد‌