2777
2789

خانما من دخترم کلاس سومه.درسشم عالیه و خیلی بچه آروم ٫ مودبیه .یعنی شیطونی های مجاز سن خودشو داره واز حد فراتر نمیره.تو مدرسه اینا زدن بالن لب عادی بود و هست.حتی خیلی از بچه ها همراشون میارن مدرسه ولی من اجازه نمیدم ببره باخودش.صبح‌که دارم‌میبرم خودم براش میزنم که خشکیه لبش بره.امروز صبح که بردمش مدرسه تو لابی دوستشو‌دید و با هم رفتن داخل دیگه من نبردمش تا کلاس.میگه یکی از معاونا منو نگه داشت گفت من فهمیدم تینت زدی پاک کن و دیگه نزن.منم همونجا پاک کردم و گفتم چشم.

داستان تو هنوز تمام نشده! تو خواهی خندید ، در جایی که قبلا گریسته بودی......🤍🤍🤍🤍گاهی جواب بدی آدما نه خوبیه نه بدی و نه حتی مثل خودشون رفتار کردن،جوابش فقط حذف اون آدماس😏

دوباره همون لحظه دوتا ناظم‌دیکه رو هم صدا کرده گفته بهشون باز اونام هرکدوم جدا اومدن تذکر دادن به بچه.در صورتیکه اصلا چیز مهمی نبوده.دخترم میگه مامان من خیلی جلو بچه ها خجالت کشیدم الان همه فکر میکنن من دختر بدیم🤧

داستان تو هنوز تمام نشده! تو خواهی خندید ، در جایی که قبلا گریسته بودی......🤍🤍🤍🤍گاهی جواب بدی آدما نه خوبیه نه بدی و نه حتی مثل خودشون رفتار کردن،جوابش فقط حذف اون آدماس😏

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

براش بالم لب بدون رنگ بخر خب 

دیپ سنس مدل سبزش رنگ نداره اصلا برقم نمیزنه اونو بده حتی ببره چند بار تمدید کنه هیشکی نمیفهمه

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

حالا شنبه مدرسشون جلسه هست.به نظرتون این داستان و بگم و بگم یبار تذکر کافی بود و نیاز نبود انقدر بچه رو جلو دوستاش اذیت کنن یا کلا به روی خودم نیارم؟

حالا شنبه مدرسشون جلسه هست.به نظرتون این داستان و بگم و بگم یبار تذکر کافی بود و نیاز نبود انقدر بچه ...

اگه واقعا  یه بالم بی رنگ بوده بنظرم بهتره صحبت کنی 

بخاطر اینده رفتارهایی که بابچه ها در ملا عام میشع رابطه مستقیمی با رفتارشون تو بزرگسالی داره

خوب تو مدرسه نباید تینت بزنه

عزیزم‌اولا تا الان خود مدرسه مشکلی نداشت و بچه ها میارن مدرسه با خودشون.بعدشم من میگم اوکی قانونه باید رعایت بشه چرا باید ۳ بار تذکر بدن تو ۱ روز به بچه که بچه مضطرب بشه و خجالت بکشه.بچه من اخه خیلی درسشم عالیه.جزو بچه های تاپ مدرسشونه

حالا شنبه مدرسشون جلسه هست.به نظرتون این داستان و بگم و بگم یبار تذکر کافی بود و نیاز نبود انقدر بچه ...

نه نگو 

چون تینت زده و رنگ یه سریاشون رو لب میمونه طبیعیه نفر قبل خبر نداشته که قبلی تذکر داده 

بگی همینو میگن بهت تازه برمیگردن میگن دخترت نباید تینت یا بالم رنگی بزنه 

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

خوب زده و پاک کرده ناراحتی نداره دیگه

خیلی ناراحت بود اومد خونه.میگه جلو‌دوستام‌خیلی خجالت کشیدم.بجه های الان با نسل‌ما فرق دارن.

بنظرم برو مدرسه صحبت کن شخصیت و غرور بچه رو خورد نکنن

اره منم میخوام نظرتونو بدونم برم‌بگم حداقل درست تذکر بدن به بچه.دزد نگرفتن که.همون معاون میبینه من خودم هرروز بچمو میارم.ینی خودم میبینم بچم چیکار کرده.نیاز نیس بگه من فهمیدم تو بالم ‌زدی

براش بالم لب بدون رنگ بخر خب دیپ سنس مدل سبزش رنگ نداره اصلا برقم نمیزنه اونو بده حتی ببره چند بار ت ...

اره حتما میگیرم براش.اینم یه رنگ فوقالعاده کم داره.صثرتیه خیلی خیلی کم رنگه.ینی خیلی باید دقت کنی بفهمی

عزیزم‌اولا تا الان خود مدرسه مشکلی نداشت و بچه ها میارن مدرسه با خودشون.بعدشم من میگم اوکی قانونه با ...

اینکه بچت درس میخونه ربطی به بقیه چیزا ندارع از لحاظ قانونی نباید تینت میرد و زد و بهش تذکر دادن