خانما من دخترم کلاس سومه.درسشم عالیه و خیلی بچه آروم ٫ مودبیه .یعنی شیطونی های مجاز سن خودشو داره واز حد فراتر نمیره.تو مدرسه اینا زدن بالن لب عادی بود و هست.حتی خیلی از بچه ها همراشون میارن مدرسه ولی من اجازه نمیدم ببره باخودش.صبحکه دارممیبرم خودم براش میزنم که خشکیه لبش بره.امروز صبح که بردمش مدرسه تو لابی دوستشودید و با هم رفتن داخل دیگه من نبردمش تا کلاس.میگه یکی از معاونا منو نگه داشت گفت من فهمیدم تینت زدی پاک کن و دیگه نزن.منم همونجا پاک کردم و گفتم چشم.
داستان تو هنوز تمام نشده! تو خواهی خندید ، در جایی که قبلا گریسته بودی......🤍🤍🤍🤍گاهی جواب بدی آدما نه خوبیه نه بدی و نه حتی مثل خودشون رفتار کردن،جوابش فقط حذف اون آدماس😏
ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.
قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.
تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.
از نظر شما مهم نیستمدرسه جای این کارا نیستبقیه طول روز براش بزن خوب
اگه به صحبتام دقت کنی عزیزمگفتم مدرسه براش مهمنبوده تا به امروز و بچه ها میارن حتی با خودشون تو مدرسه.و نحوه ی تذکر دادنشون درست نبوده.من هیچ وقت اجازه نمیدم کسی با بچم مثله دزدا رفتار کنه دنبالش راه بیوفته بکه من فهمیدم فلان کردی
داستان تو هنوز تمام نشده! تو خواهی خندید ، در جایی که قبلا گریسته بودی......🤍🤍🤍🤍گاهی جواب بدی آدما نه خوبیه نه بدی و نه حتی مثل خودشون رفتار کردن،جوابش فقط حذف اون آدماس😏
اگه واقعا یه بالم بی رنگ بوده بنظرم بهتره صحبت کنی بخاطر اینده رفتارهایی که بابچه ها در ملا عام میش ...
دقیقا.من میگم قانون نباید بزنه حرفشون درست.اما ایا لازمبود به ۲ نفر دیگه اماعلام بشه همون لحظه جلو چشم بچه که بچه من همون اول صبح با استرس بره سر کلاسش؟
اخه دختر من خیلی عاقله نسبت به سنش.شاید باورت نشه ولی حتی تو خونه ام حواسش هست که چطور باید رفتار کنه که منو پدرش ناراحت نشیم
نه نگو چون تینت زده و رنگ یه سریاشون رو لب میمونه طبیعیه نفر قبل خبر نداشته که قبلی تذکر داده بگی هم ...
نه همون معاون اولی جلو چشمبچه اون دوتاروصدا کرده گفته که این تینت زده .در خالی مه خودش تذکر داد دخترمم پاک کرد و گفت چشم
حالا شنبه مدرسشون جلسه هست.به نظرتون این داستان و بگم و بگم یبار تذکر کافی بود و نیاز نبود انقدر بچه ...
شما بزرگش نکن وظیفشون بوده تذکر بدن ... خیلی چیزا از نظر والدین ممکنه عادی باشه اما هنوز قانون مدرسه نمیپذیردش. شما به دخترت بگو اونا باید تذکر میدادن چون وظیفشونه شما هم که خوب جواب دادی بچه ها هم بعد از مدتی یادشون میره
وا چقدر تو مخی چه ربطی داره بچت میتونه تو خونه تینت بزنه و تو فضا مدرسه باید از قانون مدرسع پیروی ک ...
شما بهتره اول درست صحبت کردنو یاد بگیری