2777
2789

دیگه ذهنم ب جایی قد نامیده چ کار کنم😂😂 از نخ دادن هم بدم میاد از فرد مورد علاقم هم آبی اصلا گرم نمیشه ، هیچ فردی سمت من نمیاد ، با دوستم ک از من ۶ سال بزرگ تره مشاور تو آموزش و پرورش هست صحبت کردم این دوستم خودش شوهرش وضعش خوبه (تا حدی ک ۳۰۰ تومن از اول مهر تا ب حال طلا خریده) تازه باهم تو کلاس زبان آشنا شدیم ، ترم قبل ک صمیمی نبودیم اون ی سمت کلاس بود من ی سمت دیگه ی بار همین حرفارو زدم و نالیدم ک ی شوهر خوب گیرم نمیاد اونم ب شوخی گفت خودم برات پیدا میکنم ، بعد از اول این ترم با اینکه صندلی خالی زیاد بود اومد کنار من نشست ، باز هم همین بحث شد ی بار دیگه گفت خودم برات پیدا میکنم 😂💔

بعد هم کلی از من تعریف کرد (جوری ک مامانم از من نمی‌کنه) و گفت ک تاکی میخوای خونه بابات بمونی شوهر کن (دقیقا همین جمله😂) ب سنی رسیدی ک همه چیز رو میدونی تحصیلاتت هم کافیه تا کی میخوای درس بخونی و.‌.. 

بعد از چند هفته من ۲ شنبه بحث رو دوباره باز کردم😂😂 اونم دوباره از من کلی تعریف کرد بعد هم گفت ک بخاطر اینکه خوشگلی و خوش‌تیپی و خانمی کسی سمتت نمیاد میترسن ک ردشون بکنی ، بعد هم خندید گفت خوشگل ها همیشه تنها هستن 😂😂🧡🧡 

خیلی با من صمیمیه شمارشو دارم ، ی بار هم قرار شد با هم بریم سینما

ببین کیفیت مهمه ن کمیت خواهرجانم...ولی من نمیگم شوهر بده و فلانه آدم بدبخت میشه و خوشبحالت و حرفای کلیشه ای و شعاری نمیگم ....ازدواج خوبه در صورتی ک با آدمش ازدواج کنی چون خلاف این آدم مجرد بمونه بهتره

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حق گفته خوشگلا همیشه تنهان

چ کار کنم بنظرت کسی رو برام مد نظر داره؟؟

آقا کم مونده ی تابلو دستم بگیرم ک من هرکسی رو همین طوری رد نمی کنم مرد باش بیا اگه بد بودی ردت میکنم😂💔🤦🏻