دیگه ذهنم ب جایی قد نامیده چ کار کنم😂😂 از نخ دادن هم بدم میاد از فرد مورد علاقم هم آبی اصلا گرم نمیشه ، هیچ فردی سمت من نمیاد ، با دوستم ک از من ۶ سال بزرگ تره مشاور تو آموزش و پرورش هست صحبت کردم این دوستم خودش شوهرش وضعش خوبه (تا حدی ک ۳۰۰ تومن از اول مهر تا ب حال طلا خریده) تازه باهم تو کلاس زبان آشنا شدیم ، ترم قبل ک صمیمی نبودیم اون ی سمت کلاس بود من ی سمت دیگه ی بار همین حرفارو زدم و نالیدم ک ی شوهر خوب گیرم نمیاد اونم ب شوخی گفت خودم برات پیدا میکنم ، بعد از اول این ترم با اینکه صندلی خالی زیاد بود اومد کنار من نشست ، باز هم همین بحث شد ی بار دیگه گفت خودم برات پیدا میکنم 😂💔
بعد هم کلی از من تعریف کرد (جوری ک مامانم از من نمیکنه) و گفت ک تاکی میخوای خونه بابات بمونی شوهر کن (دقیقا همین جمله😂) ب سنی رسیدی ک همه چیز رو میدونی تحصیلاتت هم کافیه تا کی میخوای درس بخونی و...
بعد از چند هفته من ۲ شنبه بحث رو دوباره باز کردم😂😂 اونم دوباره از من کلی تعریف کرد بعد هم گفت ک بخاطر اینکه خوشگلی و خوشتیپی و خانمی کسی سمتت نمیاد میترسن ک ردشون بکنی ، بعد هم خندید گفت خوشگل ها همیشه تنها هستن 😂😂🧡🧡
خیلی با من صمیمیه شمارشو دارم ، ی بار هم قرار شد با هم بریم سینما