دنیا پر از احمقاییه که ادعا فهیم بودن دارن... با کمال احترام برای کسی که توهین کنه هیچ احترامی قائل نیستم... اگر با نظرم مخالفی نه منو ناراحت کن نه خودتو...🕸️
اعصاب خوردی فقط اونجا که یکی زنگ میزنه بهت ولی صداش نمیاد قطع میکنی و خودت زنگ میزنی، میبینی که اونم به تو زنگ زده و اشغاله بعد یه کم منتظر میمونی که زنگ بزنه، ولی میفهمی اونم منتظره که تو زنگ بزنی صبرت تموم میشه و زنگ میزنی میبینی اونم صبرش تموم شده و زنگ زده و اشغاله 😐😬
ول کن اینجا رو عزیزم همچین فاز برمیدارن انگار همه کثیف هستن یکبار هم من گفتم لباس زیر میندازم تو ماش ...
من لباس زیر کفش همه چی تو لباسشویی میشورم اگر بخوام لباس زیر با دست بشورم پس مرض دارم برم خداتومن پول لباسشویی بدم😅بعدشم پوست دستام واسم مهمتر از این چیزاس با دستکش هم نمیتونم بشورم
هر چه به جز «خیال او» قصد حریم دل کند/ در نگشایمش به رو..از در دل برانمش❤️
چرا با دست نمیشوری؟من تا حالا توماشین ننداختم...کفش خراب نمیشه توماشین؟
راستش با دست خیلی تمیز نمیشه
حتی با لیمو و جوش شیرین اصلا خوب نمیشه
دوست ندارم کتونی سفید لک داشته باشه برا همین انداختم ماشین بشوره
دنیا پر از احمقاییه که ادعا فهیم بودن دارن... با کمال احترام برای کسی که توهین کنه هیچ احترامی قائل نیستم... اگر با نظرم مخالفی نه منو ناراحت کن نه خودتو...🕸️
من لباس زیر کفش همه چی تو لباسشویی میشورم اگر بخوام لباس زیر با دست بشورم پس مرض دارم برم خداتومن پو ...
😂😎👌ایول باریکلا خوشم اومد
حرف حق!
برای من یه حالت شوز واش نوشته که دما اب و تایم شست و شو زیاده
منم همه چیز رو میندازم ماشین از لباس زیر گرفته تا دستمالهای اشپزخونه پرده و لباس و کتونی و حتی لباس ...
اره ما هم دقیقا
خریدیم که بشوره
مگه کاربردی غیر از این داره ماشین لباسشویی که بعضا جبهه میگیرن
من یکبار کتونی سفیدم رو نشستم با مسواک و دستمال جادویی کمی آب و وایتکس با دست تمیز کردم کتونی اممار ...
با دست خیلی خوب نمیشه تازه لک میشه