چرا مردم انقدر بداخلاق شدن دور از جون شما؟يعني يه ذره مهربوني به خرج ميدي باختي البته هميشه اينطور نيست اما اكثراً همينطور شده ديگه آدمي كه دور برنداره بعد از يه احترام و محبت كمياب شده چرا همه به خون هم تشنه شدن؟فقط احساس منه يا همه همين حس و داريد؟
با كمال احترام،لطفاً آقايون داخل تاپيك هاي من شركت نكنن،ممنونم🙏🏻
❤یه جایی خوندم که میگفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم🥺🥺🥺❤وقتی یکی رو میبینین بچه اش کارغلطی کرده هی بش نگید چرا نگفتی،چرا باش حرف نمیزنی،شاید اون بچه...اونوخ بااین حرف دل مادرشوخون میکنی 🧡خدایاشکرت❤🧡پروفایلم نون خالی گذاشتم،دلتون نخواد😐/مهتابی سوخته سابق،حالا کسیم نمیشناسه ها،کلا من گمنامم🥺/😔خون میچکد از دیده در این کنج صبوری ،این صبر که من میکنم افشردن جان است😔/یه صلوات مهمونم کنین🧡❤/شنیدی میگن:به مورسید و پاره نشد؟؟؟؟مو هروقت به مو رسیدم پاره شدم،یعنی یکبار نشد به مو برسم و پاره نشم...😐🫡
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
نه من اين حس و ندارم چون نگاه ميكني همون طرف با آدماي مورد علاقه ش خوبه و با احترام حرف ميزنه به نظر من مردم ديگه از عاقبت دل شكستناشون نميترسن و همه دارن همو زمين ميزنن كه خودشون برن جلوتر يكم ديگه هيچكسي به هيچ كس رحم نداره
ببین تو این دنیا نباید کاری رو انجام داد و منتظر بازخورد شد..منتطر بازخورد ک بشی، میبینی عهههه مردم ...
نه من احساس ميكنم فرق دارم و خيلي محبت به خرج ميدم و همش ضربه ميخورم محبت ام غيرطبيعي نيست طبيعيه اما مردم خيلي نامهربون شدن جوري كه وقتي محبت ام از يكي ببيني احساس ميكني طرف يه نقشه اي داره انقدر باورنكردني شده