2777
2789
عنوان

خانومای متاهل بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 411 بازدید | 43 پست

توام جبران کن بهش دیر غذا بده بعد بفهمه ۲+۲=۵میشه

من از تبار کوروشم* آزاده ای پر شورشم *پیکان تیر آرشم *خون رگ سیاوشم*من کاوه آهنگرم* تاب ستم نیاورم     از چرم پرچم ساختم* تا بر ستمگر تاختم*از غرب از ماد آمدم *از گلشن داد آمدم *ارژنگ پاک مادیم*من پارتیم اشکانیم* من شیر مرد پارسیم*موج خلیج پارسیم *اوج توان داورم* از شاه بیت خاورم* اعجاز نظم طوسیم* شاهنامه ی فردوسیم* آن روز ایران را ببین * برتر ز روم و مصر و چین* بسر شود این خاریم *زیرا که آریایی ام*معنی واژه " ایران " سرزمین آزادگان است . فردوسی در شاهنامه در باره خوی آزادگان ( ایرانیان ) چنین می سراید :تو با دشمن ار خوب گفتی رواست / از آزادگان خوب گفتن سزاست."ایران "یعنی سرزمین آریایی ها برگرفته از کلمه آریا یعنی نجیب و شریف.🧚‍♀️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره منظورت به حساب اوردنو اولویت احساسو افکارشه که باید به تو توجه کنه

دقیقاا

خیلی بعضی وقتا منو جدی نمیگیره

میدونم شاید مقصر خودمم

ولی دنبال راه حلم

مثلا من خودم آدمی هستم که خیلی مسائل رو جدی نمیگیرم

مثلا دیدی بعضی ها برای یه چیزی انقدر حرص میخورن یا انقدر خوشحال میشن

ولی من کلا زندگی امورات زندگی ، نمیگم اصلاا ولی درون حد برام جدی نیست بیشتر دنبال تفریح و لذت بردن هستم

برعکس مادرش که خیلی زورگو هست و دیکتاتور حتی برای مسائل خیلی بی اهمیت

میدونم این موضوع که الان مطرح کردم انعکاسه رفتار خودمه

ولی دنبال راه حل هستم

شوهر من کلا گاو هست کارش اولویت بعد من، از زن چیزی حالیش نیست محیط بیرون براش خیلی جذاب تره با اینکه من همه کارررر کردم زودتر بیاد بیشتر باهم باشیم، ولی اون گاو بیشتر بیرون براش جذاب منم میخوام از این ب بعد خودم اولویت باشم بعدش اون گاو

کاراتو بزار توبرنامه مثلا قبلش بگو فلان روزبریم خرید یا مهمون چیزی لازمت شد براش لیست کن پیام بده هم ...

راه حله خوبیه

شاید توقع بیجا هست

ولی چرا مامانش تا بشکن میزنه آب دستش باشه مزاره میره

شوهر من کلا گاو هست کارش اولویت بعد من، از زن چیزی حالیش نیست محیط بیرون براش خیلی جذاب تره با اینکه ...

دور از جون

آره اینطوری خیلی سخت میشه

تو هم با دوست و رفیقات برو بیرون

کاراش رو تکرار کن ببین هکس العملی نشون میدت

دور از جونآره اینطوری خیلی سخت میشهتو هم با دوست و رفیقات برو بیرونکاراش رو تکرار کن ببین هکس العملی ...

میخوام اینجوری باشم سعی کنم میگه زیاد پیش هم باشیم خسته میشیم از هم😐 منم میخوام واسه خودم زندگی کنم از این ب بعد ن اون عوضی تایپیک هام برو بخون