2777
2789
عنوان

خانومای متاهل بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 411 بازدید | 43 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همسر منم همینه 

چیزی بهش میگم پشت گوش میندازه 

خیلیم بهش گفتم تذکر دادم ولی ادم نشده ک نشده 😂

بقول شما اخلاق هاش اینا خوبه روی اونا تمرکز میکنم ک دلم سرد نشه ازش

✨🍃رفیق میشه برای روبه‌راه‌شدن کارهمسرم یک صلوات بفرستی؟! مرسی گلم💞🌼

من اگه بگم پیاز تموم کردم الان میخوام اون میگه تو باید مدیریت کنی قبل ازینکه تموم بشه بفکر باشی و بخری نه وقتی تموم شد یهو بیای بگی الان مثلا پیاز میخوام بخر..منم اولا زورم میومد ولی الان همینکارو میکنم معمولا..میگفت روغن مثلا همیشه یه اضافی باید داشته باشی وقتی اضافی رو اوردی دوباره یکی بخری بزاری جاش...خب اینجوری بهتر میشه مدیریت کرد

شما هم سعی کن اینجور مدیریت کنی همسرت فکر نکنه شلخته و یا بی حواسی ..

خداوندا بخشش تو دامنه آرزوهایم را گسترانده....امام سجاد(ع)
من اگه بگم پیاز تموم کردم الان میخوام اون میگه تو باید مدیریت کنی قبل ازینکه تموم بشه بفکر باشی و بخ ...

اره منم همیشه همین کارو میکنم

وقتی باهم رفتیم خرید این یه قلم رو جا انداختیم

ولی من الان منظورم در اولویت بودن افراد بود

اره منم همیشه همین کارو میکنموقتی باهم رفتیم خرید این یه قلم رو جا انداختیمولی من الان منظورم در اول ...

اره منظورت به حساب اوردنو اولویت احساسو افکارشه که باید به تو توجه کنه 

بخاطر پیاز و....ارزش نداره از هم دلخور شین اگه از نحوه عملکردش راضی نیستی یکی دو روز قبل از تموم شد بهش بگو راحت خودتم ناراحت نکن

از وقتي "فردارا ياد گرفتيم همه چيز را گذاشتيم براي فردا.از داشته هاي امروز لذت نبرديمو گذاشتيم براي روز مبادا.شايد بايد اينگونه "فردا" را معني كنيم فردا روزيست كه داشته هاي امروزت را نداری.پس امروز را زندگی کن، فردا حقيقت ندارد...
دقیقا آره شل گرفتممحکم باشم که حساب ببرهمثال میزنی برام

کاراتو بزار توبرنامه مثلا قبلش بگو فلان روزبریم خرید یا مهمون چیزی لازمت شد براش لیست کن پیام بده همون لحظه ازش نخواه که آره فوری بیار چون نمیشه واقعا من واسه شب مثلا شیروتخم مرغ لازم دارم صبح براش پیام داده وقتی میاد واسه ناهار میخره میاره