2777
2789

سلام خانما اگه آقا و خانمی ازهم جداشده باشن و آقا بچه رو(دختر هستش) به عنوان مهریه خانم بهش داده باشه و ديگه مهریه نگیره و به این شکل ازهم توافقی جداشده باشن،دراین صورت دیگه حضانت بچه تا ابد با اون مادره؟؟؟

اگر کسی به شما گفت برای من دعا کنید،مطمئن باشید که زندگی بر دل او سنگینی کرده است،پس او را تنها نگذارید!خواهش میکنم برای ازدواج موفق  من دعا کنید لایک کنید تا منم براتون دعا کنم 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دختر فکر کنم تا 9 سالگی ده سالگی با مادره..بعد از اون پدر بخواد میتونه دادخواست حضانت کنه...

پدرش نمیخاد الان سوال من اینه مادرش میتونه بچه رو نخواد و بزور بده به آقا؟

اگر کسی به شما گفت برای من دعا کنید،مطمئن باشید که زندگی بر دل او سنگینی کرده است،پس او را تنها نگذارید!خواهش میکنم برای ازدواج موفق  من دعا کنید لایک کنید تا منم براتون دعا کنم 

اره ولی اینو حتما ثبت کنم و امضا کنه 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

بله میشه بچه قانونی برا پدره

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
نه.باید نوشته بسه حضانت کامل با مادر هستالبته چه حضانتی،پاسپورتم،اخرش پدر باید بگیره،اجازه ازدواجم ب ...

واقلیت اینه که من با آقایی با این شرایط قصد ازدواج دارم بچه ۲ساله که بوده جداشدن و پدرش بچه رو به عنوان مهریه خانم داده،بغیر ازز اون اوایل دیگه بچه رو نمیخاد ببینه و بچه پیش مادرشه الانم بچه دختر۸سالست

الان نگرانی من اینه که ممکنه بعد ازدواج مامان بچه بگه بچه رو نمیخام و بچه رو به اجبار بفرسته پیش باباش؟

بله میشه بچه قانونی برا پدره

اگه پدر بچه هم‌ اون بچه رو نخواد تکلیفش چی میشه

قانون مجبورش میکنه یا بچه میره بهزیستی و مراکز اینچنینی؟

اگه پدر بچه هم‌ اون بچه رو نخواد تکلیفش چی میشهقانون مجبورش میکنه یا بچه میره بهزیستی و مراکز اینچنی ...

زندان داره جرمه 

والا ما همسایمون عروسش چند سال بچشو نگه داشت بعد ازدواج کرد بچه دار شد بچشو شوهر عروسش انداخت بیرون گفت برو پیش بابات پدره هم مجبوری نگهش داشت تا 2 سال بعد دو سال باز برگشت پسره پیش مادرش

زندان داره جرمه

اون آقاهم‌ میگن که من هرگونه تعهد محضری و رسمی که بخوای میدم که اون بچه پاش تو زندگی تو بازنمیشه به هیچ عنوان هم قبول نمیکنن دست از سرمن بردارن

الان بنظرشما من چجوری میتونم تعهد بگیرم ازش؟

البته اینم بگه مادرش ازدواج کرده و بچشم باخودش برده و تو این۸سال پیش این آقا نیومده فقط دوماه پیشش بوده

اره معلوم هست که میشه.زیادهم اتفاق افتاده

اون آقاهم‌ میگن که من هرگونه تعهد محضری و رسمی که بخوای میدم که اون بچه پاش تو زندگی تو بازنمیشه به هیچ عنوان هم قبول نمیکنن دست از سرمن بردارن

الان بنظرشما من چجوری میتونم تعهد بگیرم ازش؟

البته اینم بگه مادرش ازدواج کرده و بچشم باخودش برده و تو این۸سال پیش این آقا نیومده فقط دوماه پیشش بوده