2777
2789

دکترخانوم،اخلاقش بیست،عملاش بیست،هم طبیعی میادبالاسرت.هم سز. تومطبش سونوداره.خلاصه همه چی تموم😍

پسره من دنیای منه نفس مامان دوستت دارم💕🥰

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دکترمهری امیری نیکپور.

5575501

خیابان هفده شهریور.بن بست عابدی

خردادماه منو تو بیمارستان امیرالمومنین سز کرد،عالی بود.الآن جای عملم معلوم نیس.از اخلاق خاکیش هرچی بگم کم گفتم.انگار دکترنیس.فیس وافاده نداره😊😍😚

بابیمارستان های:امیرالمومنین،شفا،بهبود، بین المللی،شهریارو نورنجات طرف قرار داده.

سزارین من تو امیرالمومنین دومیلیونوهفتصدتموم شد.بهترین روزعمرم بود.دکترعالی،کادر اتاق عمل عالی تر😍😗💜

دکترمهری امیری نیکپور. 5575501 خیابان هفده شهریور.بن بست عابدی خردادماه منو تو بیمارستان امیرالمو ...

من بارداری و ازشون وقت گرفتم ک برم پیششون انشالله همینطور ک شما میگید باشه اخه دکتری ک تا الان داشتم اصلا خوب نبود الان تازه وارد ماه 6 شدم

پسرم بدنیا اومد اما متاسفانه عفونت ریوی داره لطفا برای شفا کوچولوی من و بقیه بچه ها دعا کنید ،سپاس فراوان🙏🙏
من بارداری و ازشون وقت گرفتم ک برم پیششون انشالله همینطور ک شما میگید باشه اخه دکتری ک تا الان داشتم ...

باردارم و ازشون *

پسرم بدنیا اومد اما متاسفانه عفونت ریوی داره لطفا برای شفا کوچولوی من و بقیه بچه ها دعا کنید ،سپاس فراوان🙏🙏