2777
2789
عنوان

خانم های باردار اراکی بیان فقط

6882 بازدید | 45 پست

سلام مامانا 

من از زایمان طبیعی فوبیا دارم اصلا به هیچ جور نمیتونم درک کنم میخوام برم بیمارستان خصوصی قدس دکترمم تا حالا دکتر شکر پور که اونم دم مطب زده سزارین اختیاری ممنوع حالا چه دکتری برم که زیاد پیله نباشه واسه زایمان سزارین در ضمن دکتر عصمت مشهدی و اشرف زمانی دیگه پرونده بارداری قبول نمیکنه تر خدا راهنمای کنید منو خیلی ممنون مانانای گل 

من اراکی هستم ولی اراک نیستم . شش هفت ماه پیش یکی از آشناها سزارین انتخابی داشت توی قدس 

گفت دکترش ربیع بوده بپرس شاید الان پرونده ات رو قبول کنه

من هر روز از هر لحاظ بهتر و بهتر میشوم ... من لایق بهترین ها هستم ^_^ http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1218273 برای حاجتم یه صلوات بفرست ممنونم

وای قدس افتضاحه حتمابرو زایشگاه مطمئن باش پشیمون نمیشی

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من اراکی هستم ولی اراک نیستم . شش هفت ماه پیش یکی از آشناها سزارین انتخابی داشت توی قدس  گفت د ...

ابوالقاسم ربیع؟

اره دکتر خوبیه

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
ابوالقاسم ربیع؟ اره دکتر خوبیه

آقاست ولی اسم کوچیکش رو نمیدونم

خیلی ها رو میشناسم پیشش رفتن و راضی بودن

من هر روز از هر لحاظ بهتر و بهتر میشوم ... من لایق بهترین ها هستم ^_^ http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1218273 برای حاجتم یه صلوات بفرست ممنونم

عزیزم سونو رو پشنهاد میکنم برو پیش دکتر لیلا شریفی انقدر قَدَر هست بر خلاف همه که 16هفته جنسیت تشخیص میدن 

ایشون جنسیت بچه من و خواهرمو 11هفتگی گفت

وای قدس افتضاحه حتمابرو زایشگاه مطمئن باش پشیمون نمیشی

اتفاقا قدس  خیلی خوبه اگه اتاق خصوصی بگیری

اتفاقا قدس  خیلی خوبه اگه اتاق خصوصی بگیری

نه هرکی جدیدا میره قدس ناراضیه 

خواهرشوهرم رفته قدس سزارین بوده دکترش هم احسانی که میدونید چقدر عالیه ولی اشتباهی بهش امپول فشار زدن تا دم مرگ رفت

ولی من خودم خواهرم دوستام همه زایشگاه بودیم خیلی کارشون خوبه

مرسی پس سونو میرم پیش شریفی 

واقعا عالیه البته اگه موفق بشی نوبت بگیری

نه هرکی جدیدا میره قدس ناراضیه  خواهرشوهرم رفته قدس سزارین بوده دکترش هم احسانی که میدونید چقد ...

دکتر احسانی دلخواه سزاربن میکنه خواهر شوهرت دلخواه بود سزارینش یا محبور شد سزارین کنه