2777
2789

من وسواس فکری شدید دارم باید برم پیش مشاور اما الان هزینشو ندارم

چجوری رفتارمو کنترل کنم؟

من عقدم دیشب با خانواده همسرم مهمونی بودیم

همسرم منو میبرد خونمون پیاده کنه بعد خودش بره خونشون.

موقع خداحافظی من از در اومدم بیرون دیدم مادرهمسرم و همسرم دارن باهم پچ پچ میکنن آروم حرف میزنن تا منو دیدن ساکت شدن 

منم رفتم سوار ماشین شدم از همسرم پرسیدم مامانت چی میگفت که

گفت هیچی میگفتم بهش بریم دیگه 

حس کردم پیچوند منو منم دیوونه شدم

جلو در خونمون با عصبانیت پیاده شدم اومدم خونه

همسرمم رفت بعدش بهم پیام داد پشت گوشیم دعوا کردم باهاش که این چ رفتاریه همیشه درگوشی حرف میزنین مگه من غریبم چرا بهم دروغ میگی چرا منو میپیچونی و.

بعدش از رفتارم پشیمون شدم 

الان باهام سرسنگینه

چیکار کنم؟

•°~میشه یه صلوات برام بفرستید~°•

والا از قدیم گفتن در گوشی تو جمع خوب نیست 

چون هرکی باشه شک میکنه 

ولی اینکه شما تند برخورد کردی کار درستی نبود برو ازش معذرت بخواه 

منو تو ، تو کلبه وسط یه جنگل یه روز بارونی بوی نم خاک جنگل صدای آواز پرنده ها سردمونه آتیش روشن کردیم و از خاطراتمون میگیم   

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برای منم این اتفاق افتاده زیاد بعد از همسرم میپرسم و بعضی اوقات میگه بهم 

ولی بعضی وقتایی که نمیگه و دلیلش رو میپرسم چرا نمیگی میگه تو ممکنه بد برداشت کنی از حرفی که زدم و ناراحت بشی در نهایت .😶

‌           

تاحدودی حق داشتی ولی پیازداغشو زیادکردی دادوبیدادم باعث میشه مردا بدتر جبهه بگیرن حتی اگه حق باهات باشه.زنگ بزن آشتی کن ولی ازاین ب بعد با مهربونی بگو ک درگوشی حرف میزنید آدم ب خودش میگیرع 

سلام گلم خوبی

یجا خوندم دیدم نوشتی توی مطب براتون غضروف گذاشتن؟؟برای بینیتون

میخواستم بدونم غضروف مصنوعی گذاشتن؟؟

🌸اللهم صل علی محمد و آل محمد 🌸👇     لینک تاپیک های مفید🔗    ❤خدایا شکرت💚خدایا شکرت💚خدایا شکرت🌸لطفا کتاب خوب سراغ داشتید بهم معرفی کنید🤩🤩🤩🤩 دعای افزایش رزق و روزی👈یا رازِقَ الْمُقِلّینَ وَ یا راحِمَ الْمَساکینَ وَ یا وَلِیَّ الْمُؤْمِنینَ وَ یا ذَا الْقُوَّةِ الْمَتینَ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَ اَهْلِ بَیْتِهِ وَارْزُقْنی وَ عافِنی وَ اکْفِنی ما اَهَمَّنی. ❤سلام بر حسین                                                                                    السلام علی الحسین و علی علی بن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسین❤یا ابوالفضل العباس ادرکنی💚یا رقیه💚یا علی اصغر🤩💚