2821
2789

برای استفاده شخصی خودتون بخواید ماشین بخرید

اگه پولتون به کوئیک و ساینا برسه ولی خودتون پژو پارس دوست داشته باشید

حاضرید طلاهاتونو بفروشید بذارید روی پولتون یا نه؟

(با توجه به اینکه هنوز ۲۱ سالتون باشه و مجرد باشید و وقت برای خرید طلا زیاد باشه)

یکی تو بيست دو سالگى ازدواج ميكنه و ده سال بعد اولين بچه اشو مياره، اون يكى سى و يك سالگى ازدواج ميكنه و سال بعدش بچه مياره. يكى بيست و پنج سالگيش فارغ التحصيل ميشه و چهار سال بعد شغل پيدا ميكنه، اون يكى بيست و نه سالگى فارغ التحصيل ميشه و همون سال شغل پيدا ميكنه. يكى تو سى و پنج سالگى رئيس ميشه و سال بعدش ميميره، اون يكى تو پنجاه سالگى رئيس ميشه و نود سال عمر ميكنه. "تو نه از بقيه جلوترى نه عقب تر" "تو دارى تو زمان خودت زندگى ميكنى" پس آروم باش ، به خدا توكل كن و از زنذگيت لذت ببر و خودتو با احدى مقايسه نكن🥰

نه با همون پرایدو  کوییک سر میکنم

⚜الهی عَظُمَ الْبَلاَّءُ وَبَرِحَ الْخَفاَّءُ وَانْکَشَفَ الْغِطاَّءُ وَانْقَطَعَ الرَّجاَّءُ وَضاقَتِ الاْرْضُ وَمُنِعَتِ السَّماَّءُ واَنْتَ الْمُسْتَعانُ وَاِلَیْکَ الْمُشْتَکی وَعَلَیْکَ الْمُعَوَّلُ فِی الشِّدَّهِ وَالرَّخاَّءِ اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَ الِ مُحَمَّدٍ اُولِی الاْمْرِ الَّذینَ فَرَضْتَ عَلَیْنا طاعَتَهُمْ وَعَرَّفْتَنا بِذلِکَ مَنْزِلَتَهُمْ فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ فَرَجاً عاجِلا قَریباً کلمح الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ یا مُحَمَّدُ یا عَلِیُّ یا عَلِیُّ یا مُحَمَّدُ اِکْفِیانی فَاِنَّکُما کافِیانِ وَانْصُرانی فَاِنَّکُما ناصِرانِ یا مَوْلانا یا صاحِبَ الزَّمانِ الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی السّاعَهَ السّاعَهَ السّاعَهَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ یا اَرْحَمَ الرّاحِمین بِحَقِّ مُحَمَّدٍ وَآلِهِ الطّاهِرینَ.⚜                   ⚜"اللَّهُمَّ کُنْ لِوَلِیِّکَ الحُجَهِ بنِ الحَسَن، صَلَواتُکَ علَیهِ و عَلی آبائِهِ، فِی هَذِهِ السَّاعَهِ وَ فِی کُلِّ سَاعَهٍ، وَلِیّاً وَ حَافِظاً وَ قَائِداً وَ نَاصِراً وَ دَلِیلًا وَ عَیْناً، حَتَّی تُسْکِنَهُ اَرْضَکَ طَوْعاً وَ تُمَتعَهُ فِیهَا طَوِیلا"⚜⛅️اللّٰهُمَّ عَجِّلْ لِوَلِیِّکَ الْفَرَجُ⛅️ 

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

اره چون ماشین حال من و بیشتر خوب می کنه طلا رو تا الان واسه خیلی چیزایی که حالمو خوب می کرد فروختم پشیمون نیستم . حتی یادمه ی بار واسه خرید ی دوره اموزشی فروختم و دوره رو خریدم و راضیم

اره من 300 میلیون طلا فروختم و باهاش ماشین خریدیم ...

پشیمون نشدی؟

یکی تو بيست دو سالگى ازدواج ميكنه و ده سال بعد اولين بچه اشو مياره، اون يكى سى و يك سالگى ازدواج ميكنه و سال بعدش بچه مياره. يكى بيست و پنج سالگيش فارغ التحصيل ميشه و چهار سال بعد شغل پيدا ميكنه، اون يكى بيست و نه سالگى فارغ التحصيل ميشه و همون سال شغل پيدا ميكنه. يكى تو سى و پنج سالگى رئيس ميشه و سال بعدش ميميره، اون يكى تو پنجاه سالگى رئيس ميشه و نود سال عمر ميكنه. "تو نه از بقيه جلوترى نه عقب تر" "تو دارى تو زمان خودت زندگى ميكنى" پس آروم باش ، به خدا توكل كن و از زنذگيت لذت ببر و خودتو با احدى مقايسه نكن🥰

اگه ماشین نداشته باشم آره میفروشم....ولی اینکه بخوام مدل ماشین ببرم بالا .بجاش طلا بفروشم نه

یه پراید دارم از ۱۸ سالگی 

در حدی که تبدیلش کنم به کوئیک پول تو دستم هست

ولی پژو پارس دوست دارم

نمی‌دونم عاقلانست طلاهامو بذارم روی پولم که پارس بگیرم یا نه با همون کوئیک و ساینا سر کنم

اره چون ماشین حال من و بیشتر خوب می کنه طلا رو تا الان واسه خیلی چیزایی که حالمو خوب می کرد فروختم پ ...

حال منم با ماشین بهتر میشه

طلا رو من استفاده نمیکنم اصلا

فقط یه سرمایه گذاریه

ولی ماشین میشه هرروز ازش استفاده کرد و لذت برد

فقط نگران اینم که نکنه کارم منطقی نباشه و پشیمون بشم چون طلا سودش خیلی بیشتره 

حال منم با ماشین بهتر میشهطلا رو من استفاده نمیکنم اصلافقط یه سرمایه گذاریهولی ماشین میشه هرروز ازش ...

نمی دونم من چون تکلیفم با خودم روشنه پشیمون نمیشم کار می کنم پس انداز می کنم طلا می خرم وقت نیازم استفاده می کنم . 

یه پراید دارم از ۱۸ سالگی در حدی که تبدیلش کنم به کوئیک پول تو دستم هستولی پژو پارس دوست دارمنمی‌دون ...

بستگی به علاقه خودت داره.یکی با طلا خوشه.یکی با ماشین....

تا وقتی خدا هست،ریشه ی هیچ آرزویی خشک نمیشه
پشیمون نشدی؟

ببین دختر خوب ...شرایط داریم تا شرایط ...ما ماشینمون رو فروخته بودیم و میخواستیم بهترش کنیم و خودم هم چون دوست داشتم برا همین طلا فروختم و ماشین گرفتیم (من زیاد به طلا برای استفاده علاقه ندارم . صرفا برای سرمایه گذاری و پس انداز جمع میکنم و هر موقع هم لازم داشتم فروختم ..زیاد اینکار رو کردم ...)

الان شما مجردی ...طلا در حد کمی برای مراسمات و اینا نگه دار ولی بقیه اش رو یا سرمایه گذاری کن به شکل ملک و زمین وغیره و یا اینکه ماشینت رو بهتر کن ....کوئیک هم به نظرم بد نیست برای یه دختر مجرد ...پژو پارس به نظرم مردونه تر هست ....باز هم نگاه کن ببین چطوری از زندگی لذت میبری ...هم عاقل باش و هم از زندگیت لذت ببر ..کار سختی نیست .کافیه کمی فکر کنی 

منم که شهره شهرم به عشق ورزیدن ......منم که دیده نیالوده ام به بد دیدن .........
2825
2823
2791
2779
2792