2777
2789

کاش میشد زمان برگرده عقب اتفاقایی که باعث تاهلم شد نمیفتاد من مجرد میموندمو صب میرفتم سرکارم ظهر برمیگشتم خونه ای که خودم واسه خودم گرفته بودم.با یه فکر راحت و بدون دغدغه زندگی میکردم.

چراا

من از تبار کوروشم* آزاده ای پر شورشم *پیکان تیر آرشم *خون رگ سیاوشم*من کاوه آهنگرم* تاب ستم نیاورم     از چرم پرچم ساختم* تا بر ستمگر تاختم*از غرب از ماد آمدم *از گلشن داد آمدم *ارژنگ پاک مادیم*من پارتیم اشکانیم* من شیر مرد پارسیم*موج خلیج پارسیم *اوج توان داورم* از شاه بیت خاورم* اعجاز نظم طوسیم* شاهنامه ی فردوسیم* آن روز ایران را ببین * برتر ز روم و مصر و چین* بسر شود این خاریم *زیرا که آریایی ام*معنی واژه " ایران " سرزمین آزادگان است . فردوسی در شاهنامه در باره خوی آزادگان ( ایرانیان ) چنین می سراید :تو با دشمن ار خوب گفتی رواست / از آزادگان خوب گفتن سزاست."ایران "یعنی سرزمین آریایی ها برگرفته از کلمه آریا یعنی نجیب و شریف.🧚‍♀️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم دوس دارم بر گردم زمان مجردیم و دگه هیچ وقت ازداج نکنم همین کارا رو که اینجا تو خونه خودم انجام میدم خونه مامانم انجام بدم بخدا منو تاج میکنن میزارن رو سرشون هعی

خدا بداند کافیست❤️
مجردیت خوب بود؟

اره 

به جز مامانم که اذیتم میکرد همه چی خوب بود.مامانمم شاغل بود من نمیدیدمش اصلا .بعد بازنشستگیش که خونه بود خیلی اذیت میشدم.که اونم اگه ازدواج نمیکردم تا الان جدا شده بودم و تنها زندگی میکردم

عزیزم مجردی و متاهلی هرکدوم دردسرهای خودشون رو دارن

الانم میتونی همین کارهایی که فک میکنی اگه مجرد بودی انجام میدادی  رو بکنی و لذت ببری

کی گفته متاهل و بچه دار باید فقط بشینه خونه بچه داری همسرداری کنه

همه این کارهارو باهم میتونی بکنی و لذت ببری از زندگیت

وزن شروع: 72کیلوگرم    وزن هدف : 57کیلوگرم   هدف 1: 70 کیلوگرم(رسیدم) هدف2: 68 کیلوگرم (رسیدم) هدف 3: 66کیلوگرم(رسیدم) هدف4: 64 کیلوگرم (رسیدم)  هدف 5: 62 کیلوگرم  هدف 6: 60 کیلوگرم  هدف7: 58 کیلوگرم 

زندگی متاهلی پر دغدغس.دغدغه هایی که اصلا قشنگ نیستن

متاسفانه مجردا برعکس شما فکر میکنن😐😁

من از تبار کوروشم* آزاده ای پر شورشم *پیکان تیر آرشم *خون رگ سیاوشم*من کاوه آهنگرم* تاب ستم نیاورم     از چرم پرچم ساختم* تا بر ستمگر تاختم*از غرب از ماد آمدم *از گلشن داد آمدم *ارژنگ پاک مادیم*من پارتیم اشکانیم* من شیر مرد پارسیم*موج خلیج پارسیم *اوج توان داورم* از شاه بیت خاورم* اعجاز نظم طوسیم* شاهنامه ی فردوسیم* آن روز ایران را ببین * برتر ز روم و مصر و چین* بسر شود این خاریم *زیرا که آریایی ام*معنی واژه " ایران " سرزمین آزادگان است . فردوسی در شاهنامه در باره خوی آزادگان ( ایرانیان ) چنین می سراید :تو با دشمن ار خوب گفتی رواست / از آزادگان خوب گفتن سزاست."ایران "یعنی سرزمین آریایی ها برگرفته از کلمه آریا یعنی نجیب و شریف.🧚‍♀️

عزیزم مجردی و متاهلی هرکدوم دردسرهای خودشون رو دارنالانم میتونی همین کارهایی که فک میکنی اگه مجرد بو ...

الانم شاغلم.ولی ظهر که میرم خونه باید خونه ی شلوغ و بهم ریختمو مرتب کنم در عین اینکه با بچمم سروکله میزنم.بعدم خسته و کوفته قیافه خسته و عبوث شوهرمو تحمل کنم و غر زدناش از وضعیت مالی رو بشنوم و بدون هیچ محبتی مث دو تا همسایه بگیریم بخوابیم تا صب

الانم شاغلم.ولی ظهر که میرم خونه باید خونه ی شلوغ و بهم ریختمو مرتب کنم در عین اینکه با بچمم سروکله ...

عزیزم مشکلات مالی که مال هممونه

چون بچه دارید اینارو میگما جسارت نشه

برای شاد شدن فضای خونت کاری کردی؟ همسرت عبوس و برج زهرمار میاد خونه سعی کردی دل به دلش بدی؟ ازدواج وصلت دو نفر نیست وصلت دو خانواده، دو فرهنگ،دو تا تربیت مختلفه طول میکشه تا یه شرایط استیبل بوجود بیاد

همسرت قطعا قلقی داره 

حال زدگی وقتی خوبه که حال زن اون خونه خوب باشه...

ساعت کاری شما آرزوی منه... یا داشتن یه بچه دو ساله... من 8 تا 5 عصره از 6.30 میزنم بیرون 6.30 میرسم خونه حتی جرات اینکه بچه بیارم ندارم... چون کارم خصوصیه و باید بیام بیرون اگه باردار بشم و این یعنی دیگه شغل و حقوق ندارم... 

ولی تمام سعیم رو میکنم همون چند ساعت عصر تا زمان خواب فضای خونه رو خوب کنم

با عشق غذا بپزم میز بچینم فیلم ببینیم کتاب بخونیم و...

مشکلات هست ولی باید یجوری باهاش کنار بیایم

جدایی آخرین راهه بنظرم

قلق همسرت رو بدست بیار بخاطر اون نازدونه ای که به دنیا اوردینش

وزن شروع: 72کیلوگرم    وزن هدف : 57کیلوگرم   هدف 1: 70 کیلوگرم(رسیدم) هدف2: 68 کیلوگرم (رسیدم) هدف 3: 66کیلوگرم(رسیدم) هدف4: 64 کیلوگرم (رسیدم)  هدف 5: 62 کیلوگرم  هدف 6: 60 کیلوگرم  هدف7: 58 کیلوگرم