تازه هنوز طرز برخورد طرف مقابلم هم مونده😅و نمیدونم که قراره چه واکنشی نشون بده..
میترسم چیزی بگه بیشتر عصبی شم که این اصلن خوب نیست...
چادری گشتنِ من قصه نابی دارد🌸🙃🌱 عاشق کلی روسری رنگی رنگی زیرِ چادرم که ارثیه مادرم زهراست💖🌱 امام حسین خودت گذاشتی رو سرم، خودتم حفظش کن🙃🙏❤️ آرزو میکنم عاشق خدا شید💜🌱🌸 اگر ایرادی تو رفتار و گفتار من میبینید تماما به خودم نسبت بدید نه به دین و مذهبم🙏🌱💛. اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب کبری🙃🌸 السلام علیک یا اباعبدالله الحسین🖤🌱
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست به هوای سر کویش پرو بالی بزنم ❤ ❤ الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدمهایی که معلم من بودهاند.❤تو را شکر بابت درسهایی که زندگی به من ارزانی داشتهاند.❤تو را شکر برای عشقی که میگیرم، میبخشم و میپراکنم. ❤ ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم "ر" جا افتاده)😮
وقتی خواستی واکنش نشون بدی اول تک تک حرفهات و توی ذهنت و دلت بزن و با خودت مرور کن، به خودت یادآوری کن برای دعوا دیر نمیشه ، حرف ها و تو دلت بگو و تحلیل کن ببین آیا واقعا ارزش داره که با صدای بلند هم گفته بشه یا نه
چادری گشتنِ من قصه نابی دارد🌸🙃🌱 عاشق کلی روسری رنگی رنگی زیرِ چادرم که ارثیه مادرم زهراست💖🌱 امام حسین خودت گذاشتی رو سرم، خودتم حفظش کن🙃🙏❤️ آرزو میکنم عاشق خدا شید💜🌱🌸 اگر ایرادی تو رفتار و گفتار من میبینید تماما به خودم نسبت بدید نه به دین و مذهبم🙏🌱💛. اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب کبری🙃🌸 السلام علیک یا اباعبدالله الحسین🖤🌱
یه برگه بردارقشنگ فحش بنویس و پاره کن و بعدش خوب نعره بکشو چندتا مشت بزن به کیسه بوکس
😅نمیشه که سرکارم
سعی میکنم تو اینجور مواقع با طرف مقابل صحبت کنم تا مشکلاتمون برطرف شه.. ولی متاسفانه همیشه طرف های مقابل ادا و نازشون بیشتره 😅 جای اینکه من دلخور باشم.
طرف مقابل کیه؟ و ناراحتی از چی بوده؟خودمم ۳ روزه بشدت توی عصبانیت و ناراحتی هستم😔
یکی از اعضای خانوادم..
نمیدونم.. لحن برخوردشون سرده