تازه هنوز طرز برخورد طرف مقابلم هم مونده😅و نمیدونم که قراره چه واکنشی نشون بده..
میترسم چیزی بگه بیشتر عصبی شم که این اصلن خوب نیست...
چادری گشتنِ من قصه نابی دارد🌸🙃🌱 عاشق کلی روسری رنگی رنگی زیرِ چادرم که ارثیه مادرم زهراست💖🌱 امام حسین خودت گذاشتی رو سرم، خودتم حفظش کن🙃🙏❤️ آرزو میکنم عاشق خدا شید💜🌱🌸 اگر ایرادی تو رفتار و گفتار من میبینید تماما به خودم نسبت بدید نه به دین و مذهبم🙏🌱💛. اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب کبری🙃🌸 السلام علیک یا اباعبدالله الحسین🖤🌱
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست به هوای سر کویش پرو بالی بزنم ❤ ❤ الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدمهایی که معلم من بودهاند.❤تو را شکر بابت درسهایی که زندگی به من ارزانی داشتهاند.❤تو را شکر برای عشقی که میگیرم، میبخشم و میپراکنم. ❤ ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم "ر" جا افتاده)😮
وقتی خواستی واکنش نشون بدی اول تک تک حرفهات و توی ذهنت و دلت بزن و با خودت مرور کن، به خودت یادآوری کن برای دعوا دیر نمیشه ، حرف ها و تو دلت بگو و تحلیل کن ببین آیا واقعا ارزش داره که با صدای بلند هم گفته بشه یا نه
چادری گشتنِ من قصه نابی دارد🌸🙃🌱 عاشق کلی روسری رنگی رنگی زیرِ چادرم که ارثیه مادرم زهراست💖🌱 امام حسین خودت گذاشتی رو سرم، خودتم حفظش کن🙃🙏❤️ آرزو میکنم عاشق خدا شید💜🌱🌸 اگر ایرادی تو رفتار و گفتار من میبینید تماما به خودم نسبت بدید نه به دین و مذهبم🙏🌱💛. اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب کبری🙃🌸 السلام علیک یا اباعبدالله الحسین🖤🌱
یه برگه بردارقشنگ فحش بنویس و پاره کن و بعدش خوب نعره بکشو چندتا مشت بزن به کیسه بوکس
😅نمیشه که سرکارم
سعی میکنم تو اینجور مواقع با طرف مقابل صحبت کنم تا مشکلاتمون برطرف شه.. ولی متاسفانه همیشه طرف های مقابل ادا و نازشون بیشتره 😅 جای اینکه من دلخور باشم.
طرف مقابل کیه؟ و ناراحتی از چی بوده؟خودمم ۳ روزه بشدت توی عصبانیت و ناراحتی هستم😔
یکی از اعضای خانوادم..
نمیدونم.. لحن برخوردشون سرده