2777
2789
عنوان

کجا برم بنظرتون

133 بازدید | 12 پست

ساعت هفت شوهرم ماشینو برداشته برده، میخواستم برم بیرون.اصن تبریز جا نداره برا رفتن و گشتن و سرگرم شدن😑 قلبم داره میترکه از دلگیری.

بعد چهارسال خدا تورو بهم هدیه داده قشنگم👶حلالم کن اگه تو موقعیت و جغرافیای ناامیدی با خودخواهی تصمیم گرفتم پاتو به این دنیا باز کنم🥹

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باید دوست پیدا کنید ، دورهمی بذارید

یا کلاس هایی مثل ایروبیک و اینا برید

ولی تبریز شهر بزرگیه هاااااا 

خانمایی ک تو شهرای کوچیکن چی بگن پس

اَعطیتُکَ ما تُریدُ.. بهتر از اونی که میخوای ، بهت میدم🤲🏻❤🎈🎁
تبریز مگه کلان شهر نبود

کلان شهره ولی به گرد تهران اصفهان شیراز و حتی سمنان و ری کرج هم نمیرسه

بعد چهارسال خدا تورو بهم هدیه داده قشنگم👶حلالم کن اگه تو موقعیت و جغرافیای ناامیدی با خودخواهی تصمیم گرفتم پاتو به این دنیا باز کنم🥹
باید دوست پیدا کنید ، دورهمی بذاریدیا کلاس هایی مثل ایروبیک و اینا بریدولی تبریز شهر بزرگیه هاااااا ...

شهر بزرگیه ولی امکانات خوب نداره

برو کافه صبحانه بخور

دیابت بارداری دارم نمیتونم هر غذایی بخورم

شهر بزرگیه ولی امکانات خوب نداره

کلاس برید

با افراد در تعامل باشین

پارک ها مربی داره رایگان خانما دور هم ورزش میکنن

کلی حرف میزنن

اَعطیتُکَ ما تُریدُ.. بهتر از اونی که میخوای ، بهت میدم🤲🏻❤🎈🎁
کلان شهره ولی به گرد تهران اصفهان شیراز و حتی سمنان و ری کرج هم نمیرسه

من اصالتا تبریزیم ولی متولد و ساکن اصفهان

تبریز به اندازه ی اصفهان بزرگه ولی امکانات اصفهان بیشتره

من اصالتا تبریزیم ولی متولد و ساکن اصفهانتبریز به اندازه ی اصفهان بزرگه ولی امکانات اصفهان بیشتره

خب منم بالاتر همینو گفتم ولی فک نکنم اندازه اصفهان مساحت داشته باشع

در یه حدن تقریباًولی چرا نمیری کافه ای سینمایی جایی

کافه برم باید یه چیزی بخورم دیگه ولی دیابت بارداری دارم ن قهوه میتونم بخورم نه حتی یک کروسان.

سینما خیلی رفتم دوماهه فیلمها تغییر نکردن