2777
2789

مادرشوهرم اصلا ما عروس هارو دوس نداره همش کارش زخم زبون و نیش و کنایه هس

اینو پسرا و دختراش هم میدونن و کاملا حقو میدن به ما

جاریم با مادرشوهر قطع رابطه کرده ولی من بخاطر شوهرم میرم خونشون

ما و جاری هرکدوم توی یه شهر جدا جدا هستیم و البته دور از شهری که مادرشوهر زندگی میکنه

حالا مادرشوهر زانوش درد میکنه و تو شهر جاریم اینا ،برادرشوهرم براش وقت دکتر گرفته که یکشنبه ی هفته دیگس و قراره برادرشوهرم که پنجشنبه تایم ازاد داره بره مادرشوهر رو ببره شهر خودشون

حالا شوهر من میگه به داداش میگم بیاره اینجا شهرما دو روز بمونه بعد خودم میبرمش اونجا دکتر(میگه چون جاریم قطع رابطه کرده نمیخام مامانم جایی که راحت نیس بره و حرف و حدیثی پیش بیاد ...درحالی که برادرشوهرم خودش مشکلی نداره بااین موضوع ماشدیم دهقان فداکار)

نمیدونم مت چرا باید جور دیگرانو بکشیم،بخدا اگه مادرشوهرم ادم خوبی بود و قدردان بود مشکلی نداشتم ولی میدونم که کلی میاد اینجا ناراحتم میکنه ،شوهرمم این موضوعو میدونه ولی ...

اگه این اقا چیزی نگه بی سروصدا برادرشوهرم پنجشنبه میره مادرشو میبره شهرخودشون اما..

شما جای من بودید چه میکردید

دو روز تحمل کن مگه چی میشه 

دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مادره دیگه بزار بیاره 

دو روزه بالاخره اون خونه همسر شما هم هست

عزیزای دلم من از لایک کردن خوشم نمیاد چون خیلی ها لایک میکنند به منظور اینکه بدونن تا کجای تاپیک خوندن.تمایلی ندارم بعنوان نشانه گذار باشم🤭🤭فقط اگر با نظرم موافق بودید یا خوشتون اومد انگشت مبارکتون رو لایکی کنید.سپاس از توجه شما

عزیزم 

وقتی هم شما میدونید 

هم همسرتون 

هم خواهر و برادر شوهر 

پس دلخوری برا چی؟

به چشم بیمار بهش نگاه کن 

دو روز خیلی نیست که بهت فشار بیاد 

میگذره 

به حرفهاش اصلا اهمیت نده

عزیزم وقتی هم شما میدونید هم همسرتون هم خواهر و برادر شوهر پس دلخوری برا چی؟به چشم بیمار بهش نگاه کن ...

مرسی اره واقعا همینطوره

ولی از این حرصم میگیره که ماباید جور دیگرانو بکشیم

مادرشه.حق نداره ۲روز بیاره؟من جای شما بودم احترام میزاشتم به خواسته ی شوهرم.و اون دوروزو تحمل میکردم.میدونم قطعا همسرم میبینه این خوبیو و برام حبران میکنه در اینده.

مادرشه.حق نداره ۲روز بیاره؟من جای شما بودم احترام میزاشتم به خواسته ی شوهرم.و اون دوروزو تحمل میکردم ...

عزیزم من هیچی نمیگم همین الانشم واقعا روم نمیشه مخالفت کنم ولی الکی الکی داره برام ناراحتی درست میکنه درحالی که میتونست چنین درخواستی از داداشش نکنه کسی هم انتظاری نداشت

مرسی اره واقعا همینطورهولی از این حرصم میگیره که ماباید جور دیگرانو بکشیم

کاملا حست رو درک میکنم عزیزم 

اما به هر حال به این فکر کن که احترام پدرومادر به همسرتون واجب 

منم درد شما رو دارم و البته چننندین برابر شما 

ارتباطی باهم نداریم 

پدرهمسرم میاد اینجا 

حمومش رو هم میاره اینجا 

تازه سلام میکنم جواب سلامم نمی‌ده 

کلی پذیرایی میکنم ازم خدا حافظی هم نمیکنه 

من با خدا معامله میکنم 

به کسایی که هیچ خیری که ندارن هیچ 

ظلم هم میکنن