2777
2789

من خودم اهن و يه شربت ال ارژنين دار 

ميخوام امگا٣ شروع كنم 

پيشنهاي ديگه اي داريد؟ 

قبلا غدا خوب ميخورد الا نه

لطفا درخواست دوستي نديد 🙏🏻  

ویتامین دی هزار و امگا 3

ببخشید بچه شماهم خیلی حرف میزنه؟؟پسر من ک وحشتناک حرف میزنه..خدایا ..

تینامممم.تعلیق شدم با این کاربری امدم امضا معرفم ...امضاخوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار می‌کشند..هرزمانی هم که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگرشد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ای مچاله می‌شویم وبی صدا می‌میریم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

شیره خرما و شیره توت و شیره انجیر بده 

کنجد و تخم مرغ و بادام و فندوق بهش بده 

عمق فاجعه اونجاست که ما دهه هفتادیا داریم پرونده طلاق دهه هشتادی هارو میبندیم( -_-)درخواست دوستی پذیرفته نمیشود حتی شما

سانستول زینک دار . ایندفه میخام سانستول با امکا ۳ بگیرم . ۸ سالشه

من عاشق نی نی سایتم . میتونم نظرات مختلف رو ببینم ، از اونی که حرفای خوب زده ممنونم ، بخاطر وقت و انرژی که گذاشته ، از اونی که حرفای بد گذاشته هم ممنونم چون باعث شد هم شخصیتم رشد کنه و هم یاد بگیرم زود عصبانی نشم و جواب همرو ندم . خالق خودت باش تا مخلوق دیگران نباشی . زاد روز ۴۰ سالگیم فهمیدم خودم از همه مهمتر بودم ولی نمیدونستم .اگه میخای فقط خوبیای بقیه رو ببینی هیچ وقت بدی خودت رو نشون نده . زندگی بدون عشق هیچ ارزشی نداره .

سر خود بهش میدی؟؟

شربت آل آرژنین فکر کنم بلوغ زود رس میاره!

اول ببرش آزمایش چکاپ و ببین چی کم داره بعد طبق اون بده. اگر مشکلی نداشت ی مولتی ویتامین کفایت میکنه. 

ی دکتری هم بود میگفت ۳ ماه در سال آهن بدید و بعد قطع کنید تا سال بعد 

من هیچی نمیدمفقط غذاهای خوبپول اون شربتارم میدم ی کیلو اجیلنتایج ازمایشش خوب بوده علتی نداره الکی شر ...

خوب مشكلم اينه ديگه غذا نميخوره

وااااي اره خيلي يه سره حرف ميزنه

من ک نابود شدم ..خدا ب مادرا صبر بده

تینامممم.تعلیق شدم با این کاربری امدم امضا معرفم ...امضاخوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار می‌کشند..هرزمانی هم که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگرشد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ای مچاله می‌شویم وبی صدا می‌میریم

شیره خرما و شیره توت و شیره انجیر بده کنجد و تخم مرغ و بادام و فندوق بهش بده

شیره خرما به جز قند هیچ خاصیت دیگه ای نداره! 

خودمم تا چند ماه پیش نمیدونستم و همه میگفتن عالیه و ... در صورتی که اصلااا اینطور نیست. خرما اصلا آهن نداره و شاید ی نوعش، مقدار ناچیزی داشته باشه فقط .

من ک نابود شدم ..خدا ب مادرا صبر بده

تازه امروز گريه ام ميكرد نميتونست نقاشي بكشه فكر كن يه سره گريه و حرف زدن 

منم داشتم پادكست گوش ميدادم ميخواستم خفش كنم 😂