شوهرم بی بی کرم کرم پودری میزنه صورتش ابروهاش هم برمیدارع یادمه یکبار میخواستم صابون ابرو بخرم نمیزاشت میگفت نه از وقتی خریدم زد امتحان کرد الان هروقت تموم بشه زود میخره روتین پوستی های منم هر چی بزنم میزنه الآنم گیر داده میخوام تقویت مژه سریتا بخرم مژه هام بلند بشه بچه ها من واقعا از این مدل مردا خوشم نمیاد مرد باید ابهت داشته باشه گفتم چیه هرروز یه ساز میزنی گفت من از کسایی که نزارن بخودم برسم بدم میاد این ماه هم میگه میخوام آلفا آربوتین اوردینری بخرم
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
شوهر منم ب پوستش میرسه مرتیکه خیلی بدم از این کارش میاد میدونی چرا؟ چون میخواد همیشه جوان باشه پوستش ک دخترا بهش توجه کنن😑 اما ابرو برنمیداره ابرو برداشتن برا مرد واقعا زشته
به چه چیز تو آنقدر وابسته شدم؟ به چشمانت که مرا نمیبیند😔؟ یا به قلبت که مال نیست💔 هرچه آید به سرم باز بگویم گذرد🥲 وای از این عمر که با میگذرد، میگذرد 🙂