2777
2789
عنوان

زندگیم داره از هم میپاشه ترو خدا

| مشاهده متن کامل بحث + 1054 بازدید | 56 پست

به مادرت بگو دکتر گفته داروهایی که مصرف میکنی قوی هستن و برای بارداری خطرناکن

بگو دکتر گفته تا بهبودی کامل نباید اقدام به بارداری کنی

بگو بهم استرس ندین تا زودتر خوب بشم

یـــــــــــا جواد الائمـــــــــــه ادرکنـــــــــــی *اَللّهُــمَّ صَّــلِ عَــلَى مُحَمَّــدٍ وَ آلِ مُحَمَّــد وَ عَجِّــل فَرَجَهُــم* .................................................................................................................... قبول ترجمه متون مدیریت و مباحث کارآفرینی................................ http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1017083

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وا عجب مادری...نزار دخالت کنه مگه فقط بچه داشتن مهمه؟؟اگه طلاق گرفتی و با یه آدم بداخلاق و هیز ازدوا ...

خسته شدم من اعصابم داغون چون بخاطر رفتار های مادرمه همش خستم کرده میگه من نمیرم جایی چون روم نمیشه بگم دخترم بچه نداره 

بهش گفتم این یه تصمیم شخصیه میگه ما رومون نمیشه ای کاش سگ می اوردم جای تو

بگو حالا که مادر من سگ نیاوردی من و جاش آوردی کاری دیگه نمی‌تونیم بکنیم

به خاطر حرف مادرت خودت و آزار نده عزیزم 

شیرینی اون لحظه که شکلات و گاز میزنی و طعم شیرین و نابش میپیچه تو دهنت و تمام غم و غصه هات و فراموش می‌کنی 🥹💕#طرفدار پرو پا قرص شکلات نارگیلی شیرین عسل با روکش کاکائوووووووووو🤤💕

مگه مادرت از شرایط روحیت خبر نداره؟؟عزیزم تا حال روحیت خوب نشه بچه نیاراگه هم بچه دار نمیشه همسرت بچ ...

چرا میدونه ولی خب میگه حرف مردم چه میشه کرد خستم مادر خودم وقتی که باید بالا سر ما میبود به فکر بچه بعدیش بود که ابروش نره من تا چند سال پیش رنگ مادر هم ندیدم چون دائم در حال سقط بود که به بقیه نشون بده میتونه بچه بیاره من از همون روزا بهم تجاوز شد چون کسی بالا سرم نبود و‌... 

حجر یعنی سنگ

خدا نکشت 🤣🤣🤣🤣

شیرینی اون لحظه که شکلات و گاز میزنی و طعم شیرین و نابش میپیچه تو دهنت و تمام غم و غصه هات و فراموش می‌کنی 🥹💕#طرفدار پرو پا قرص شکلات نارگیلی شیرین عسل با روکش کاکائوووووووووو🤤💕

تو هم میگفتی باشه مامان جان من میرم پی زندگیم شما هم برو یه سگ از خیابون برای خودت بیار فکر کن منم😑 ...

بچه ها این وسط شماها چرا انقدر خنده دارین🤣🤣

بگو مامان همسرم بدش میاد دخالت میکنی سر بچه طلاقم نده سر تو طلاقم میده...خودش میره کنار

مادر من هیچ مشکلی نداره خوشحالم میشه یه فامیل داریم کارگر کارخونه دوست داره من بده به اون که نه خونه داره ن ماشین در صورتی ک شوهرم داره اینا