2777
2789

عزیزم 😔

غصه نخور. میگن ناراحتی تو دوران پریودی باعث میشه مراحل تخمک گذاری تو سیکلت بهم بخوره. 

میدونم سخته خودمم سه ماهه منتظرم. ولی چاره چیه. نباید اجازه بدی که انرژی منفی بیاد سراغت. این هفت روز مرتب برو بیرون و گردش و پیاده روی سبک تو این هوای خنک و خوب.

و حسابی هم خودتو تقویت کن واسه مامان شدن تو ماه بعدی. 

برات ۱۴ صلوات فرستادم که آذر ماه ازمایش بارداری بدی و نتیجه مثبت بشه و بیای با ذوق فراوان تاپیک خبر حاملگیتو بدی گلم. اللهم صل علی محمدو آل محمد و عجل فرجهم

اگر برات مقدوره یه سفر نزدیک برو . برو قم. جمکران مشهد.زیارت تا این ماه به زودی بگذره و حالت خوب بشه و پراز انرژی مثبت بشی

💚خداجونم هزاران بار شکرت.👸

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم گرده نخل با عسل قاطی کن هم خودت بخور هم شوهرت تا قبل از نزدیکی بعدش نخور 

بعد از نزدیکی تا زمان تاریخ بعدی اینارو نخور

پیاز خام

انجیر 

جعفری تره

عسل

آویشن

زعفران

کیوی

موز

آناناس

انبه و هرچیزی که طبع گرم داره بعدشم بیخیال باش استرس نداشته باش چون تا استرس هست بچه نیس

عزیزم 😔 غصه نخور. میگن ناراحتی تو دوران پریودی باعث میشه مراحل تخمک گذاری تو سیکلت بهم بخوره. ...

مرسي عزيزم ممنونم واسه دلداريت خيلي بهم انرژي دادي از خدا ميخوام كمكمون كنه كه مصلحتشو بپذيريم اميدورام شمام به ارزوت برسي

عززیزم 😢 کاملا درکت میکنم ... ولی توکلت بخدای مهربون باشه .. بالاخره انتظار توهم تموم میشه ... ...

مرسي شميم جون ادماي باردار پاكن خدا شما رو لايق مادر شدن دونسته دعام كن خدا به دل منم نظر كنه

مرسي شميم جون ادماي باردار پاكن خدا شما رو لايق مادر شدن دونسته دعام كن خدا به دل منم نظر كنه

همه لایق مادرشدن هستن عزیز دلم ... همینطور تو ☺

فقط باید صبور باشی ...

انشاالله بحق امام حسین ک زودِ زود مامان بشی ...

ب حکمت خدا و زمان بندیش برا اجابت دعای بنده هاش شک نکن ... 

مرسي عزيزم ممنونم واسه دلداريت خيلي بهم انرژي دادي از خدا ميخوام كمكمون كنه كه مصلحتشو بپذيريم اميدو ...

ممنون عزیزم 😙😙😙

بلاخره توم شکمت قُلمبه میشه و باردار میشی.

هممون به لطف خدا بچه دار میشیم. کمی این روزا ممکنه سخت بگذره. ولی باور داشته باش که خدای مهربون این انتظار رو تموم میکنه و بهمون بچه سالم میده. مطمئن باش.

😊

💚خداجونم هزاران بار شکرت.👸