2777
2789
عنوان

از اخلاقای بد و خوب شوهرتون میشه بگید🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 594 بازدید | 46 پست

من اخلاقای بدش رو فقط میگم چون خوباش رو با همین بدیا می‌شوره 

به شدت زود عصبی میشه، تو عصبانیت فحشای بد میده ، و دیوانه میشه ( در حد شکستن چیز میز و مشت زدن تو دیوار و اینا)

اولا که عقد کردیم چند بار منو زد ولی بعدش همش میگفت عذاب وجدان میگیرم ...

دومیش که خیلی رو مخمه اینه که به شدت اجتماعی و رفیق باز و مهربونه.... حلال مشکلات بقیه‌س تا یه اتفاقی برای کسی میفته سریع می‌ره کمکش

به همین خاطر هم مدام گوشیش زنگ میخوره و روانم بهم میریزه 

سوم, اصلاً نمیتونه یه حرف رو تو دلش نگهداره و می‌ره میگه 

مثلاً من گفتم به کسی نگو موتور خریدیم(برای سرمایه‌گذاری)

فرداش دیدم خواهر شوهرم میگفت وای چقدر به پسرم خوش گذشت که باهات اومد موتورسواری...

برای همین هم بهش بی اعتمادم میدونم همش میره به همه میگه 

یه جاهایی سکوت بهترین جوابِ ولی ای کاش میشد فریاد زد.....
شوهر منم همیناس ب من فش نمیده ها ولی فش کلا مث ابنبات تو دهنشه مخصوصا اگ پشت فرمون باشه گفتم بهش تا ...

کار خوبی میکنی من پسرم بد دهن شده ولی فحش ناموسی نمیده پسرم

ولی باباش مث نقل نبات تو دهنش میچرخه هی ک بش میگم نمی‌فهمه

اینم بگم شوهرم یکم شیطونه اگ بزارمش به حال خودش راحت وا میده

خواننده خاموش  از سال ۹۰🥰

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حداقل خوشبحالت که بچه نداری نگران بچتم باشی🥲واقعا ی چیزی بهت میگم خواهرانه اگر دیدی درست نشد فکر بچ ...

وای اصلا نمیدونم ج تصمیمی بگیرم خواهر 

فقط تنها چیزی که من و پیشش نگه داشته دوست داشتنشه فقط همین 

اگه یک درصدم دوستش نداشتم جدا میشدم 

ایشالله که درست بشه 

امیدم ب خداست که بهتر بشه

واقعا نمیدونم چرا؟🥲اره از اول همین بوده بدترم میشه همش

ما دوست بودیم اینطور بودب شدت بد دل و شکاک هرجا میرفتم میگف عکس بده مثلا باورش نمیشد میگف تا عکس ندی باور نمیکنم..با اژانس اصن نمیزاش برم میگف با اژانس بانوان برو یا اینکه اسم خودتو نزار ایدیت...الان بهش میگم میگه چقدر اسکول بودم...بخاطر همین چیزا پاش موندم میگم اللنم اخلاق بد داره شاید رفته رفته پخته تر بشه بزارتش کنار هم اینکه من دوسش دارم هربار امتحان کردم نتونستم بزارمش کنار حتی یبار تا پای طلاقم رفتم باهاش اما نتونستم🥲🥺

اره همیناس ولی خب همینا خودش ی دنیا حرفه🤣زیاد بازش نکردم

بنظر من حساس نباش واقعا اینا بدی حساب نمیشه ....

شیرینی اون لحظه که شکلات و گاز میزنی و طعم شیرین و نابش میپیچه تو دهنت و تمام غم و غصه هات و فراموش می‌کنی 🥹💕#طرفدار پرو پا قرص شکلات نارگیلی شیرین عسل با روکش کاکائوووووووووو🤤💕

وای اصلا نمیدونم ج تصمیمی بگیرم خواهر فقط تنها چیزی که من و پیشش نگه داشته دوست داشتنشه فقط همین اگه ...

اصلا عجله نکن واسه بچه عزیزم دوست داشتن تنها کافی نیست واقعا باید به فکر خودتم باشی

ایشالا که زندگیت درست میشه قربونت برم و به ارامش کامل میرسی❤️

وای اصلا نمیدونم ج تصمیمی بگیرم خواهر فقط تنها چیزی که من و پیشش نگه داشته دوست داشتنشه فقط همین اگه ...

اگ میدونی اونم دوست داره خب بمون🥲

شوهر منم اخلاقای بد زیاد داره ولی خودم متوجه میشم ک دوسم داره...ینی هرچقدر بی محلی کنم بهش اصن بهش بر نمیخوره قهر نمیکنه زود همه 

چی از دلش درمیاد ولی من اینطور نیسم

اصلا عجله نکن واسه بچه عزیزم دوست داشتن تنها کافی نیست واقعا باید به فکر خودتم باشیایشالا که زندگیت ...

ممنون عزیزدلم همچنین 

میدونم فعلا که قصدشو ندارم ولی خپ چون بهش علاقه دارم موندم وگرنه خیلی وقت پیش میرفتم 

مرسی از لطفت گلم ایشالله که هرچی صلاحه پیش بیاد

ما دوست بودیم اینطور بودب شدت بد دل و شکاک هرجا میرفتم میگف عکس بده مثلا باورش نمیشد میگف تا عکس ندی ...

خیلی خوشحال شدم پیامتو خوندم قشنگم واقعا وقتی میبینی شریک زندگیت اخلاقای بدشو داره اصلاح میکنه انگیزه میگری واسه ادامه زندگی مطمئن باش شوهرت خیلی بهترم میشه.

ایشالا که همیشه خوشبخت باشی❤️

اگ میدونی اونم دوست داره خب بمون🥲شوهر منم اخلاقای بد زیاد داره ولی خودم متوجه میشم ک دوسم داره...ین ...

میدونم دوسم داره خیلی هم داره ولی این اخلاقای بدش خستم کرده از زندگی ولی خپ همیشه سعی کرده هرچی میخوام برام بخره 

با خودم میگم ای کاش هیچ وقت چنین اخلاق هایی رو نداشت

بنظر من حساس نباش واقعا اینا بدی حساب نمیشه ....

تاپیک قبلمو بخون میفهمی..از نظر شوهرم اون حرفش ینی شوخی کلی ام خندید ‌ولی من سریع عصبی شدم و ب دل گرفتم البته یچیزی ک من جلوش کم نمیارم و حدشو میفهمونم اینکه بلبل زبونم هرچی بگه جوابشو میدم خودشم میدونه

میدونم دوسم داره خیلی هم داره ولی این اخلاقای بدش خستم کرده از زندگی ولی خپ همیشه سعی کرده هرچی میخو ...

هیچ مردی کامل نیس خوبیاش. ب چشمت بیار بدیاشو بپوشون عشق و علاقه کافیه بخدا

تاپیک قبلمو بخون میفهمی..از نظر شوهرم اون حرفش ینی شوخی کلی ام خندید ‌ولی من سریع عصبی شدم و ب دل گر ...

خوندم عزیزم براچی مرداد اینجوری آن🤣🤣🤣🤣🤣شوهر منم بهم میگه سیاه درصورتی که من بدبخت گندمی ام بعدش میگه شوخی کردم 

حالا خودش سفید نیستا 

منم بهش میگم باز تو سیاه به من میگی سیاه 

شیرینی اون لحظه که شکلات و گاز میزنی و طعم شیرین و نابش میپیچه تو دهنت و تمام غم و غصه هات و فراموش می‌کنی 🥹💕#طرفدار پرو پا قرص شکلات نارگیلی شیرین عسل با روکش کاکائوووووووووو🤤💕

خوندم عزیزم براچی مرداد اینجوری آن🤣🤣🤣🤣🤣شوهر منم بهم میگه سیاه درصورتی که من بدبخت گندمی ام بعدش ...

جالب اینجاس میگ دگ پی قضیه رو نمیگیره من انقد میگم ببخشید تر میزنم ب هیکلش تا دلم خنک شه اگ جوابشو ندم سکته میکنم اونم میبینه حرص میخورم فقط میخنده وقتی میخندن من بدتر عصبی میشم