2777
2789
عنوان

خیانتی که بخشیدم

| مشاهده متن کامل بحث + 8074 بازدید | 148 پست
وقتي شوهر باهاش ارتباط مشكوك داره نبايد سيو باشه

شوهر غلط میکنه

اگه اینجوری باشه باید هفت جد ابادمونو سیو نکنیم شوهرامون سیوش میکنن خیانت میکنن😂 

هی بخدا ما زنای ایرانی خیلی بدبخت و ساده ایم 

خودمون مقصر میدونیم در اصل مقصر اصلی یکی دیگه اس🙂

فقط 27 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
و خدا معجزه‌ ‌می‌‌کند‌ ‌!🌱💛

با هر 3 تا اکانتم گزارشت زدم ک بفهمی با وقت ملت و گرفتن و قطره چکونی تعریف کردن همیشه هم نمیشه پر بازدید شد. 

با کودکان وارد بحث نشوید حتی اگر از شما بزرگتر باشند! تو جمع بودم ولی تنها

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم ی بار که خیلی فشار روانی وارد شد زدم گوشیش رو شکوندم

افرینننن

کلنا عباسک یا زینب(س)                                              نوکر خوبی نبودم خودمم میدونم آقا ولی من هر چی که باشم پای تو میمونم آقا                                              الهم عجل الولیک الفرج یا صاحب الزمان             تویی ک امضامو میخونی ی صلوات مهمون دلم کن لطفا .     صوغرام رفیق کوبرا ✋      چنه سخته خیالش د سرت با / ره دیر و درازی د ورت با / چنه خوعه ک چی لیوه بگردی / تو ورگردی و او پشت سرت با ...                                                               

خدا بهتون صبر بدههم بخاطر فوت مادرتون هم دل سنگ اون دختر

ممنون خانم محترم

نامزد کرد با پسره ولی پسره شیشه ای از اب درومد جدا شد

اینا رو دوستش بهم گفت

آقا هستم - به یاد مادرم ، فرشته ای زخمی که پر کشید / خانم های محترم هیچ درخواستی از سوی بنده به هیج خانمی در این سایت داده نمیشه اگر ارسال شد ، اسکرین و گزارش بزنید .

فرقی نمیکرد مرد اگه بخاد از زیر سنگم پیدا میکنهاز بقیه فامیلا میگرفت کاری نداشت

اصلا تو واتساپ شماره ی همه مشخصه، لازم نبود از گوشی خانمش برداره، تو همون گروه شماره ی اون خانم هم بود🙄

معذرت خواهی کرد و دیگه چیزی ندیدم ازش و بخشدمش .

اما به چه قبمت ،به قیمت افسرده شدن خودم و بار روانی که این همه سال با من هیت آهنگ های عاشقانه گوش میده من میشکنم از درون داغون میشم. اون خانم تو مراسم باشه همسرم ی هیجانی داره دلش  با اونه ،اسمش میاد رنگش عوض میشه

دوباره آشتی کردیم ،ولی اون تا مدتها همچنان ریز ریز کارای اینجوری میکرد و فکر من مشغول و از اون به بع ...

هر چی سرت میاد حقته 

یک چون بخشیدی 

دو چون بهش دو برابر خدمت و پاداش دادی براش گوشی نویی که خریدی و طلایی که به باد دادی 

سه چون نقش قربانبو بازی کردی و تو این مثلث کثیف موندی 

چهار چون ما رو مسخره خودت کردی و به خاطر یه موضوعی که تهش مشخصه یه ملتم منتظر کاشتی و قطره میچکونی از تو بیش از این انتظاری نیس 

یه کاربری بود پدر و پدر جد شوهرشو درآورد سر خیانت 

فقط در یک صورت میتونم بهت خرده نگیرم اونم اینکه اگه میخواستی جدا شی پشتی نداشتی و خونوادت و پدرت یا برادرت حامیت نمیبودن و جایی واسه موندن و برگشتن نداشتی فقط در این صورت حق با توعه و لا غیر 

خلاص .

خانوم معلم 👩🏼‍🏫 * خدایا خیلی دوستت دارما هوامونو داشته باش دمت گرم ❤️😁

ب کارما اعتقاد دارید🙃

به خدایی که دستمو گرفت باور دارم

آقا هستم - به یاد مادرم ، فرشته ای زخمی که پر کشید / خانم های محترم هیچ درخواستی از سوی بنده به هیج خانمی در این سایت داده نمیشه اگر ارسال شد ، اسکرین و گزارش بزنید .