2777
2789
عنوان

گردنبند و گوشواره

| مشاهده متن کامل بحث + 317 بازدید | 36 پست
من خودم تا ۲۰ میتونم ساپورت کنم ولی بلد نیستم چطوری مدیریتش کنم قرعه کشی

خب میدونی اگه فکو فامیل دارید یا همکار اینا 

اونایی که مطمعنن فقط 

مثلا بگو مادرم قرعه کشی باز کرده ۲۰۰ تومنی بعد زنگ بزن به خواهر دومادتون داداشتون دختر خاله 

پسرخاله یه ۲۰ نفری رو جور کن 

بعد اولین قرعه کشی رو هم که میدونی خودت برمیداری  

ما الان تو فامیل انجام میدیم همه هم پایه هستن 

چون سود بانک زیاده 

خب میدونی اگه فکو فامیل دارید یا همکار اینا اونایی که مطمعنن فقط مثلا بگو مادرم قرعه کشی باز کرده ۲۰ ...

چقد می‌نویسد شما؟

آقا هستم                                ممدشونم                                    از ایالات‌متحده ورامین

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

واقعا خیلی حرف تاثیر داشت روم البته من آقا هستم مجرد ب خودم گفتم نهایت ۲سال کار میکنم بعد ماشین میخر ...

موفق باشید .من واسه کارشوهرم فروختم ..خیلی طلا بود اونموقع شد ۱۱ ملیون ..الان حرف از میلیارد بود ..واس همین پشیمونم چون همسرم میتونست جور کنه 

موفق باشید .من واسه کارشوهرم فروختم ..خیلی طلا بود اونموقع شد ۱۱ ملیون ..الان حرف از میلیارد بود ..و ...

ایشالله باز هم واستون  میخره

آقا هستم                                ممدشونم                                    از ایالات‌متحده ورامین