2777
2789
عنوان

گردنبند و گوشواره

| مشاهده متن کامل بحث + 317 بازدید | 36 پست
طلارو نفروش وضعیت مملکتو که میبینید چ جوریه فقط طلا ارزش داره

دقیقا 

با دوسال کار کردن خریدم ولی دلم راضی نبود واسه فروش اون خانم ک این حرف زد دیگه کلا پشیمون شدم

آقا هستم                                ممدشونم                                    از ایالات‌متحده ورامین

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آره بابا یه ۱۰۰ تومن جور از روش یه وامی چیزی بگیر ماشین بخر حیفه طلا

وام چطوری بگیرم تا حالا وام نگرفتم میگن خیلی دوندگی داره

آقا هستم                                ممدشونم                                    از ایالات‌متحده ورامین

قرعه کشی خونگی میتونی باز کنید ؟؟؟جای معتبر ؟؟؟

آخه هرکجا سراغ گرفتم کلا بیشتر از ۲۰ ۳۰ ملیون نیست اونم چقد طولانی 

حداقل ۱۰ماهه باشه ۱۰۰ملیون خویه ولی نیست

بلوبانک سوال کن ببین چ طوری وام میدن شرایطش چ طوریه

باید بپرسم ببینم شرایطش چطوریه

آخه هرکجا سراغ گرفتم کلا بیشتر از ۲۰ ۳۰ ملیون نیست اونم چقد طولانی حداقل ۱۰ماهه باشه ۱۰۰ملیون خویه و ...

خودت شروع کن باز کن فامیلا دوستان همکارات بگو دارم قرعه کشی باز میکنم 

فقط آدمای معتبر بعد یه دونه ۲۰۰ میلیونی باز کن 

ماهی ۱۰ تومن 

خودت شروع کن باز کن فامیلا دوستان همکارات بگو دارم قرعه کشی باز میکنم فقط آدمای معتبر بعد یه دونه ۲۰ ...

من خودم تا ۲۰ میتونم ساپورت کنم ولی بلد نیستم چطوری مدیریتش کنم قرعه کشی

بله خورد خورد میگیرم دیروزم ۴ونیم گرم خریدم 😅

شنبه ک قیمت واسه خرید خوب بود۴۳۶۰ بود من چون با طلا فروش آشنا بودم ۴نیم گرفتم ۹ ملیون از پولش  موند تا اخر ماه تسویه کنم