2777
2789
عنوان

خون ریزی شدید دارم قطع نمیشه

222 بازدید | 7 پست

اندومتریوزس هستم

۲ماه و نیمه عمل کیست تخمدان کردم

قرص جلوگیری دروسبیلین میخوردم حین استفاده

خون ریزی کردم الان ۱۰ روزه 

دکتر آمپول استرادیول زدم دوتا دقیقا دو روزه

قرص مفنامیک اسید هم میخورم 

اصلا کاری نکرده

خیلی لخته دفع می

کنم

میترررسم

اگر طب سنتی رو قبول داری، سویق عدس عالیه. روزی ۲-۳ قاشق.

مامان من مشکل خونریزی شدید داره. با این تدبیر خوب میشه.

یک قاشق تخم گشنیز، یک قاشق پودر سماق رومی، توی دو لیوان آب خیس کن. صبح بجوشون که یک لیوانش بمونه. صاف کن بخور ناشتا.

تا دوهفته

اما حتما بعدش خرما بخور.

کاشی با ادویه مخصوص کاچی هم خونریزی رو کم میکنه

زودتر بفکر باش تا کم خونی شدید نگرفتی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کیستت در‌چه حد بود که نیاز به عمل داشت؟ 

منم دوتا کیست تخمدان داشتم دکتر با توصیفات کیست خیلی منو ترسوند من ازعمل به شدت میترسم و بیشتر از دوماه به خونریزی افتادم شدید قرص ال دی شروع کردم و با طب سنتی کیست هام افتادن وقتی رفتم دکتر باز سونو نوشت که خداروشکر هیچ اثری از کیست نبود 🥹 

هرشب یه قاشق نشاسته رو با یه لیوان آب قاتی کن بخور خونریزیت کمتر میشه و قطع میشه من با طب سنتی‌خونریزیم بدتر و شدیدتر شد ولی بخاطر دفع کیست بود ولی تا۳_۴ شب که نشاسته رو با آب خوردم خونریزیم بند اومد