2777
2789
عنوان

بیایید سریع

| مشاهده متن کامل بحث + 710 بازدید | 96 پست
به نظرت منظورش چیه🙂

یا ازت خوشش اومده نخ داده 

یا فیلم گرفته گفته رلمه برا رلش یا کسی فرستاده 

کلا ب چپش نبودی کار دیکه کرده 

ولی اولی خیلی پررنگه

خودت چی فک میکنی

OFF خوبی بدی دیدن حلال کنید؛این کاربری برا همیشه بسته میشه.خدانگهدار.هیچ وقت نمیبخشمت سعید دیدار من تو باشه به قیامت فقط امیدوارم اون موقع خود خدا همه چیز نشونت میده شرمنده حرفات کارات نشی .

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یا ازت خوشش اومده نخ داده یا فیلم گرفته گفته رلمه برا رلش یا کسی فرستاده کلا ب چپش نبودی کار دیکه کر ...

نه ببین یهو فیلم گرفت صداش اومد دیدم گوشیو کم کم کج میکرد سمتم اینا گوشی سمتم بود بعد های تند تند زیر چشمی نگاه میکرد هول شده بود همش احترام که بیا داخل بشین بیرون نرو همینجا بشین بعد پرسید دانشجویی یا نه اسممو پرسید هستی زیر چشمی نگاه میکرد چشامون میخورد بهم اون های چشماشو میدزدید

نه ببین یهو فیلم گرفت صداش اومد دیدم گوشیو کم کم کج میکرد سمتم اینا گوشی سمتم بود بعد های تند تند زی ...

😂😂😂 ناشی نخ داده

OFF خوبی بدی دیدن حلال کنید؛این کاربری برا همیشه بسته میشه.خدانگهدار.هیچ وقت نمیبخشمت سعید دیدار من تو باشه به قیامت فقط امیدوارم اون موقع خود خدا همه چیز نشونت میده شرمنده حرفات کارات نشی .

جدیی😂😂😂حاجی فهمیدما نخواستم به رو خودم بیارم🤣🌱

چیز دیگه ب ذهنم نمیرسه واقعا