2777
2789
عنوان

خستم از دست پدر مادرم

112 بازدید | 15 پست

نه گذاشتن برم دانشگاه نه گذاشتن با کسی ک دوست دارم ازدواج کنم

الانم دلم میخواست برم آرایشگری رو شروع کنم بازم نذاشتن 

حس خیلی بدی دارم همش ب خودکشی فک میکنم

انقد بدم میاد یه آدم رو مخصوصا زن از پیشرفت منصرف میکنن ..

بعد میگن ما پدر مادرایی نمونه ایم

عرب ملک غزه کجا من کجا! فلسطین کجا! عشق به میهن کجا .هزاران چو لبنان و آن و این .فدای یک خشت ایران زمین .اگر طرفدار حق نیستی .برای ناحق هم کف نزن .

انقد بدم میاد یه آدم رو مخصوصا زن از پیشرفت منصرف میکنن ..بعد میگن ما پدر مادرایی نمونه ایم

فقط ب فکر خودشونن 

منو تو سن بالا ب دنیا اوردن 

انقد براشون کار کردم ک حد نداره 

تو بیست سالگی زانوهام خراب شدن دیسک گردن گرفتم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فقط ب فکر خودشونن منو تو سن بالا ب دنیا اوردن انقد براشون کار کردم ک حد نداره تو بیست سالگی زانوهام ...

درک میکنم 😔

تازه.ب آدم میگن مگه چکار برامون کردین 

عرب ملک غزه کجا من کجا! فلسطین کجا! عشق به میهن کجا .هزاران چو لبنان و آن و این .فدای یک خشت ایران زمین .اگر طرفدار حق نیستی .برای ناحق هم کف نزن .

حتی یادم نمیاد یک بار منو بغل کرده باشن همیشه بهم عذاب وجدان میدنحالم بده دیگه نمیدونم باید چیکار کن ...

میتونی مستقل شی؟!

ی بار برای همیشه تصمیم بگیر .یکم سخته ولی ارزش داره .زندگی ی بار مصرفه هدرش نده 

میتونی مستقل شی؟!ی بار برای همیشه تصمیم بگیر .یکم سخته ولی ارزش داره .زندگی ی بار مصرفه هدرش نده

نیاز ب پول دارم واسه مستقل شدن 

اگه ازشون پول بگیرم با منتشون اذیتم میکنن 

بنظرت ارزششو داره خودمو ب شدت اذیت کنم و تحقیرو بپذیرم و برم آرایشگری رو شروع کنم؟

نیاز ب پول دارم واسه مستقل شدن اگه ازشون پول بگیرم با منتشون اذیتم میکنن بنظرت ارزششو داره خودمو ب ش ...

بله ارزش داره ...من باشم حتی از خرج نونی ک از خونشون میخورم میزنم ولی حتما ی حرفه یاد میگیرم 

بله ارزش داره ...من باشم حتی از خرج نونی ک از خونشون میخورم میزنم ولی حتما ی حرفه یاد میگیرم

توروخدا؟پس انجامش میدم 

مامانم همش تو گوشم میخونه تو بی عرضه ای تو به هیچ جا نمیرسی تو فقط بدرد تو خونه موندن میخوری 

توروخدا؟پس انجامش میدم مامانم همش تو گوشم میخونه تو بی عرضه ای تو به هیچ جا نمیرسی تو فقط بدرد تو خو ...

اصلا گوش نده اصلا ..من جنس اینجور خانواده ها رو میشناسم ..اخرم بی درو پیکر شوهرت میدن ..پس خودتو نجات بده بنده خدا ..مگه چقدر زنده ایم