2777
2789

مونته لوکاست ۵ بگیر اگه کوچیکه بچت غروبا ی دونه بده بخوره جویدنی هست قرصش

پسرم ۵ساعت از۴صبح سرفه میکرد تا ۹صبح  یکسره هاااا حیوونی سینه اش میترکید ازدرد .. اینو دادم همون روز اول تاثیرشو دیدم بچم دوسه روزه خوب شد اما تا آخرین دونه ادامه اش بده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه تشخیص دکتر عفونت بوده شاید به اون دارو مقاوم بوده متاسفانه بخاطر تحریمها ماده موثره داروها کم هست شاید لازمه داروش رو عوض کنن برای سرفه شربت پلارژین اطفال مناسب هست ولی عفونت باید درمان بشه  محیط رو مرطوب نگه دازید مایعات گرم و سوپ ابکی مرغ و فرنی ابکی بهش بدین ادویه سرخ کردنی هم ندین لعاب دونه به هم ملین سینه هست

بیین عزیز دلم تو نی نی سایت بگرد ببین چه شربتایی برای سرفه خلط دار خوبه. برادر زاده منم مدام تو پاییز و زمستون مریص میشه و سرفه خلط دار داره ازیترومایسین بهش میدن ولی مامانم همش گلوشو با وازلین چرب میکنه با یه روسری نرم میبنده میگه گرم نگهش داری سرفه کمتر میشه تو این فصلا مدام ویروس های دست ساز تو هوا پخشه و مردم هم مریض میشن خودم ۳۳ سالمه پارسال به قدری سرفه زدم پهلو هام از درد می‌ترکید اصلنم خلط گلوم خوب نشد هرچی خوردم تا اون دورانش تموم شد. باز باید دکتر التهاب گلوشو ببینه. یه دمنوشم من بهت یاد بدم چند قاچ سیب چند قاچ انار با دو سه تیکه چوب دارچین و یکی دو تا میخک بنداز تو قوری آب جوشیده سرد شده بریز روش بذار رو شعله ملایم چند تا قل که زد روشو بپوشون بعد نیم ساعت گرم باشه ها یه کم عسل و چند قطره آب لیموی تازه بزن بهش بده گل پسرت بخوره برای سرفه عالیه ولی به خاطر خلطش باید شربت رو بدی سعی کن این دمنوش با شربت تداخل پیدا نکنه شب ها چون خلط راه گلو و نفس رو میبنده خیلی حواست بهش باشه تبش رو مدام کنترل کن