دختر_مقاوم مدیر استارتر عضویت: 1401/06/25 تعداد پست: 3986 عنوان حوصله ندارم برم دانشگاه کسی مثل من هس 269 بازدید | 15 پست هنوز ثبت نام نکردم دانشگاه پیام نور علوم تربیتی قبول شدمحوصله ندارم درس بخونم 21 سالمه شاغل هم نیستم نمدونم چمه هیچ انگیزه ایی ندارم چیکار کنم 1403/08/08 | 16:43 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
za_eb عضویت: 1401/03/02 تعداد پست: 4050 منم 20 سالمه مهندسی کامپیوتر. حوصله هم ندارم ندارم برم از درس خوندن خسته شدم و ترم 2هستم. دانشگامم شهرخودمه لطفا برای باز شدن بختم و ازدواج خوبم دعا کنید🥺🙏
دختر_مقاوم مدیر استارتر عضویت: 1401/06/25 تعداد پست: 3986 رشته و دانشگاتو دوست نداری؟ اره دوست ندارم ولی راهی دیگه ایی نیس از اون طرف خسته ام از لحاظ روحی نمیتونم تمرکز کنم برا درس
دختر_مقاوم مدیر استارتر عضویت: 1401/06/25 تعداد پست: 3986 منم 20 سالمه مهندسی کامپیوتر. حوصله هم ندارم ندارم برم از درس خوندن خسته شدم و ترم 2هستم. دانشگامم ش ... هیی🥲
ferkansi عضویت: 1403/03/30 تعداد پست: 2129 اره دوست ندارم ولی راهی دیگه ایی نیس از اون طرف خسته ام از لحاظ روحی نمیتونم تمرکز کنم برا درس خب یه چندروز برو استراحت بدون عذاب وجدانبعدشن خودتو محدود به دانشگاه نکن باشگاه برو کلاسایی که دوست داری برو فکرنکن زندگیت فقط دانشگاس
دختر_مقاوم مدیر استارتر عضویت: 1401/06/25 تعداد پست: 3986 خب یه چندروز برو استراحت بدون عذاب وجدانبعدشن خودتو محدود به دانشگاه نکن باشگاه برو کلاسایی که دوست ... اره ولی برا اینکه استخدام بشم مدرک هم مهمه
دختر_مقاوم مدیر استارتر عضویت: 1401/06/25 تعداد پست: 3986 خب یه چندروز برو استراحت بدون عذاب وجدانبعدشن خودتو محدود به دانشگاه نکن باشگاه برو کلاسایی که دوست ... خیلی وقته باید میرفتم الان حس میکنم دیگه علاقه ام از دست دادم
ferkansi عضویت: 1403/03/30 تعداد پست: 2129 اره ولی برا اینکه استخدام بشم مدرک هم مهمه خب اون صددرصد میگم که الان با رشتت حال نمیکنی یه چیزی که باهاش حال میکنیو تو روتین زندگیت بیار مثلا کلاس نقاشی
ferkansi عضویت: 1403/03/30 تعداد پست: 2129 خیلی وقته باید میرفتم الان حس میکنم دیگه علاقه ام از دست دادم درکت میکنمباید شرایطو بپذیری میدونمم که همه این چیزایی که دارم بهت میگمو میدونی بزار یکم زمان بگذره بهتر میشی
دختر_مقاوم مدیر استارتر عضویت: 1401/06/25 تعداد پست: 3986 خب اون صددرصد میگم که الان با رشتت حال نمیکنی یه چیزی که باهاش حال میکنیو تو روتین زندگیت بیار مثلا ... بله درسته نمدونم چرا تغییر کردم درس خیلی برام مهم بوده الان نمدونم چی شده دیگه مث قبل نیستم
ferkansi عضویت: 1403/03/30 تعداد پست: 2129 بله درسته نمدونم چرا تغییر کردم درس خیلی برام مهم بوده الان نمدونم چی شده دیگه مث قبل نیستم شاید به چیزی که علاقه داشتی نرسیدی اینجوری شدییا شاید با فضای دانشگات حال نمیکنی
دختر_مقاوم مدیر استارتر عضویت: 1401/06/25 تعداد پست: 3986 درکت میکنمباید شرایطو بپذیری میدونمم که همه این چیزایی که دارم بهت میگمو میدونی بزار یکم زمان بگذره ... میدونی چی دلم میخواد دیپلم تجربی بگیرم بعد کنکور تجربی شرکت کنم یه رشته ایی مثلاً دارو یا فیزیو بیارم
دختر_مقاوم مدیر استارتر عضویت: 1401/06/25 تعداد پست: 3986 شاید به چیزی که علاقه داشتی نرسیدی اینجوری شدییا شاید با فضای دانشگات حال نمیکنی ولی حیف ک دیر شده سال ۱۴۰۰ دیپلم انسانی گرفتم
ferkansi عضویت: 1403/03/30 تعداد پست: 2129 میدونی چی دلم میخواد دیپلم تجربی بگیرم بعد کنکور تجربی شرکت کنم یه رشته ایی مثلاً دارو یا فیزیو بیار ... من تجربیم انقدر حالم بده که حد ندارهاگه فکرمیکنی میتونی ۳ سال وقتتو بزاری خب بیا همین کار و کن مگه چقدر زندگی میکنی به چیزی که میخوای نرسیولی قبلش خییییلی خوب فکرکن با یه روانشناس حرف بزن نشه با عجله یه تصمیمی بگیری بعد پشیمون بشی