2777
2789

هنوز ثبت نام نکردم 

دانشگاه پیام نور علوم تربیتی قبول شدم

حوصله ندارم درس بخونم  21 سالمه شاغل هم نیستم 

نمدونم چمه هیچ انگیزه ایی ندارم 

چیکار کنم

منم 20 سالمه مهندسی کامپیوتر. حوصله هم ندارم ندارم برم از درس خوندن خسته شدم و ترم 2هستم. دانشگامم شهرخودمه

لطفا برای باز شدن بختم و ازدواج خوبم دعا کنید🥺🙏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره دوست ندارم ولی راهی دیگه ایی نیس از اون طرف خسته ام از لحاظ روحی نمیتونم تمرکز کنم برا درس

خب یه چندروز برو استراحت بدون عذاب وجدان

بعدشن خودتو محدود به دانشگاه نکن باشگاه برو کلاسایی که دوست داری برو فکرنکن زندگیت فقط دانشگاس

خیلی وقته باید میرفتم الان حس میکنم دیگه علاقه ام از دست دادم

درکت میکنم

باید شرایطو بپذیری 

میدونمم که همه این چیزایی که دارم بهت میگمو میدونی 

بزار یکم زمان بگذره بهتر میشی

خب اون صددرصد میگم که الان با رشتت حال نمیکنی یه چیزی که باهاش حال میکنیو تو روتین زندگیت بیار مثلا ...

بله درسته نمدونم چرا تغییر کردم درس خیلی برام مهم بوده الان نمدونم چی شده دیگه مث قبل نیستم

بله درسته نمدونم چرا تغییر کردم درس خیلی برام مهم بوده الان نمدونم چی شده دیگه مث قبل نیستم

شاید به چیزی که علاقه داشتی نرسیدی اینجوری شدی

یا شاید با فضای دانشگات حال نمیکنی 

درکت میکنمباید شرایطو بپذیری میدونمم که همه این چیزایی که دارم بهت میگمو میدونی بزار یکم زمان بگذره ...

میدونی چی دلم میخواد دیپلم تجربی بگیرم بعد کنکور تجربی شرکت کنم یه رشته ایی مثلاً دارو یا فیزیو بیارم 

میدونی چی دلم میخواد دیپلم تجربی بگیرم بعد کنکور تجربی شرکت کنم یه رشته ایی مثلاً دارو یا فیزیو بیار ...

من تجربیم انقدر حالم بده که حد نداره

اگه فکرمیکنی میتونی ۳ سال وقتتو بزاری خب بیا همین کار و کن مگه چقدر زندگی میکنی به چیزی که میخوای نرسی

ولی قبلش خییییلی خوب فکرکن 

با یه روانشناس حرف بزن 

نشه با عجله یه تصمیمی بگیری بعد پشیمون بشی