2777
2789
عنوان

سامسونگ C5

170 بازدید | 11 پست

سلام وقت بخیر کسی هست سامسونگ C5 داشته باشه راضی هستین؟چه قیمت خریدین؟آگه مشکلی هم داره بگین گوشی خوب هم میشناسین معرفی کنید...پیشاپیش ممنونم

در سرم جنگهای بسیاری ست و تنها کشته اش منم...:)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو نت زدم انگار زیاد جالب نیست

ولی من مشخصاتش رو دیدم خیلی خوب بود فقط از دور رفته کنار دوربین 16 حافظه 32 آندروید 6 حسگر اثرانگشت...قیمتشم مناسبه

در سرم جنگهای بسیاری ست و تنها کشته اش منم...:)

داداشم گوشی قبلیش این بود دوربینش خوب و عکسهای تمیز میگرفت و 6 اینچ بودن نمایشگرش مورد خیلی خوبی بود  مدتی نمایشگر بیخود خاموش روشن یا کم نور میشد و یه سری لکه های نور و سایه نشون میداد البته تو گوشیای دیگه هم کم و بیش  پیش میاد 

افتاد زمین نمایشگرش بدجور شکست دیگه کاملا خاموش شد و روشن نمیشه تعمیرکار گفت 400تومن نمایشگر نو میندازه.فعلا گذاشتش کنار

در کل ازش راضی نبود 

هر سحر نور می آید..